Mobil, android kolem 2500Kč Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Mobil, android kolem 2500Kč

Příspěvekod Scary » 17 pro 2014 14:29

Zdravím,
potřebuji poradit s výběrem mobilu. Požadavky:
- android
- cena 2400- 3000
- úhlopříčka displeje kolem 4,65 palců
- pokud možno na alza.cz
- lepší fotografie

Vím, že je to vcelku těžké rozhodnout. Na alze je v tomto intervalu dost mobilů a proto bych preferoval někoho s osobní zkušeností. Z mobilu se bude dost volat a bude používán často. Děkuju moc.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Mobil, android kolem 2500Kč

Příspěvekod Rewqa » 18 pro 2014 23:37

Za tu cenu to bude vždycky stát za prd, ale tak nejlepší za tu cenu bude asi tak tohle http://www.alza.cz/aligator-s4540-duo-b ... 271621.htm
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scary » 20 pro 2014 17:59

No neřekl bych, stejně ten mobil za pár měsíců je o tolik horší, že nemá smysl platit za značky.

Tenhle mi připadá třeba hodně v cajku.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 20 pro 2014 18:03

Problém je spíš v tom, že tyhle noname značky (v oblasti telefonů/tabletů) jsou hodně poruchové, ano i značkové se porouchají, ale rozhodně v menší míře a bývá to třeba konektor atp. U těch levnějších, jako je tento, je to už třeba nefunkční dotyková plocha, problémy s WiFi, Bluetooth...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 20 pro 2014 18:05

ešte je možnosť ASUS ZenFone 4 ten nie je zlý ale je drahší o niečo ale je to skoro to isté ako napísal Scary jedine čo je v nom iné že je dobrý a nekazí sa a ak by si chcel dať ešte nejakú pametovku tak môžeš až 64GB pri tých dvoch môžeš len max 32GB....

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 20 pro 2014 19:39

Osobně Prestigio, tak jako každý druhý uživatel této značky vřele NEdoporučuju. Je to zkrátka krám. Po pár dnech od koupi se mi na něm podělala dotyková plocha, poslal jsem ho tedy na záruční opravu do jejich autorizovanýho servisu, kde mi dle protokolu vyměnili displej a co po zapnutí nezjistím? Že ta stejná vada přetrvává nadále. V tu chvíli jsem myslel, že mě asi omyjou. Zacáloval jsem tak akorát kilo za poštovný, čekal dva týdny než to pošlou zpět a ono se mi to vrátí ve stejným stavu a ještě po viditelným zásahu rozebrání. Z autorizovanýho servisu!!

V tomto malém cenovém rozsahu se vybírá těžko něco kvalitnějšího. Možná bych sáhl po "Tesco mobilu", hlavně kvůli záruce, kde jim to v případě poruchy na informacích můžeš omlátit o hlavu - http://mobilenet.cz/katalog/op3n-dott-p4502 Ovšem několik uživatelů se zmiňuje, že jim z ničeho nic nepravidelně problikává displej...

Celkově pozitivně je hodnocenej i THL T6s - http://mobilni-telefony.heureka.cz/thl- ... e/#section
ale aby jsi se vešel do rozpočtu, tak se po něm nejspíš budeš muset poohlídnout na Aukru.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 20 pro 2014 20:31

NuM3Ro, s tým prvým ako nevyzerá zle osobne som skúšal od nich tablet to isté len tablet má procesor od Intelu... ale mobil nie ale ak by chcel s tým mobilom fotiť to nie... lebo ten mobil má len 5 mega pixelový foták keď som skúšal niečo fotiť otrastná kvalita...

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 20 pro 2014 20:39

Foťák opravdu žádný zázrak není, ale je třeba brát ohled na celkovou cenu.

WinDroid
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod WinDroid » 20 pro 2014 20:44

Bral bych wp: http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... 168998.htm
nebo: http://www.alza.cz/nokia-lumia-530-brig ... 144635.htm
přikláněl bych se k prestigiu
nebo bych trošku připlatil na lumii 630 ta je super

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 20 pro 2014 21:13

Do 3000,- Kč máš nejlepší Huawei Y550 za tu cenu lepší neseženeš.

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scary » 20 pro 2014 21:19

Ten mobil jak jsem posílal já, tak má vcelku dobrý fotky. Nečekám žádnej zázrak. Jinak MUSÍ to bejt Android, takže WP určitě ne. Například já mám samsung galaxy nexus (čistej android) je to sice starší mobil, ale už se pěkně seká a při hovoru se klidně z ničeho nic vypne (od začátku). Takže i když zkušenosti s těma noname značkama nemám, myslím, že to o tolik horší nebude než normální. A wifi mám taky slabou.

Jinak ten asus jak tu někdo posílal vypadá dobře. S tím budoucím mobilem se stejně počítá, že se za rok vyhodí, proto tato cena. Ten tesco mobil se dá koupit normálně v Tescu? Na netu ho nikdy nevidím.

EDIT: Ten Huawei už není v intervalu rozpočtu...

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 20 pro 2014 21:33

ano ten mobil jeden sa dá kúpiť v tescu neviem ako to je v česku ale na slovensku je momentálne v akcii myslím... viem že je tablet v akcii ale asi aj ten mobil je....inak ten asus zenfone 4 ako naozaj sa ti oplatí priplatiť si zaň lebo je vinikajúci a vydrží určite viac ako 1 rok :)
ale dalo by sa povedať že zenfone 4 už ani moc sa nekupuje ak by si bol ochotný ešte viac priplatiť tak potom http://www.alza.cz/asus-zenfone-5-a501c ... 139131.htm je o niečo lepší má väčší displej a lepší procesor takže tento mobil by mal dosť dlho vydržať.

//EDIT: poriadny mobil do 3000Kč by sa dalo povedať že nie je poriadny... radšej si priplať na jednej s týchto a nebudeš musieť po 1 roku kupovať ďalší takto si priplať a výde ta to menej ako keby si nabudúci rok kupoval nový za takú istú cenu :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”