Zdravím Vás,
Dneska mě napadlo, založit herní magazín. Vlastně všechno co k tomu patří, recenze na hry, YT videa z různých her apod.... Také bych představil něco, co myslím má 10% herních magazínů a to je Progaming scéna, ale také i novinky o herních týmech, které ještě nejsou proslavené. Psal bych různé velké turnaje, o známých českých ale i zahraničních týmech. O týmech které ještě neměli možnost se proslavit apod... Také bych přidal možnost partnerství, kde by herní týmy semnou uzavřeli partnerství a já bych o nich psal vlastní, ale dokonce i jejich novinky, které by mi posílali. Byl by to vlastně takový herní magazín z PG scény, ale i ze světa her. Pořádal bych různé soutěže o zajímavé ceny. RP do LoL, Steam klíče a nebo něco daleko cennějšího. Zaleželo by na Vás, jakou bysme společně vybudovali českou, ale i slovenskou herní komunitu.
Co si o tom myslíte vy?
Děkují
Herní magazín? Co říkáte?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní magazín? Co říkáte?
Pokud jsi člověk, který podobné věci dotáhne za každých okolností do konce, nebojíš se neúspěchu a jsi vytrvalý, proč ne.
V opačném případě skončíš jako 98% lidí, kteří se ptají na to podobné - přestane tě to kvůli nezájmu bavit a projekt nejpozději po pár měsících ukončíš.
V opačném případě skončíš jako 98% lidí, kteří se ptají na to podobné - přestane tě to kvůli nezájmu bavit a projekt nejpozději po pár měsících ukončíš.
Souhlasím s Clorky sice ja ještě svůj napad mam ale pěkně si počkam až bude více času.Jinak určitě se neboj a dělej všechno pro to aby ses tím mohl trochu prezentovat,že má magazin když už jsem u toho co nazev toho magazigu?
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Ano doménu už mám vybranou. RS by bylo na Wordpress.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3179
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14