Hardisk MAXTOR: z 300GB jen 23GB

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ePeace
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Hardisk MAXTOR: z 300GB jen 23GB

Příspěvekod ePeace » 07 pro 2007 20:46

čau. mám takovej problém. se mi najednou zbláznil počítač a objevila se chyba hal.dll a když se konečně nejak poved nainstalovat OS z5 na můj 300GB hardisk tak místo 300GB má jen 23GB. a předtím jsem měl volnýho jen 23GB tak se mi zdá že všechno co bylo zaplněný se smázlo a ted se ke všemu ještě zpomalil. už nemá 7200ot. ale počítám tak 5400ot. prosím vás poradte. Jednou sem to nějak záhadně vyřešil ale ted nevím.

/přesunuto
/mikel

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 07 pro 2007 20:48

Stahni program Partition Magic a podivej se jestli nemas ten zbytek nekde ztracenej.

Partition magic tu: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-magic/?g[hledano]=partition&g[oz]=8.0
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

ePeace
nováček
Stav:

Příspěvekod ePeace » 07 pro 2007 21:04

jj dík. ale zrovna moc sním neumím. dyžtak mi pls někdo písněte na ICQ 222427021. pro lepší komunikaci.

Tomme
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomme » 08 pro 2007 10:40

dyžtak ti nikdo nepísne, komunikace je buď tady nebo si hledej pomoc jinde

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 08 pro 2007 10:51

No tak pozor, nevím proč by mu někdo nemohl poradit na icq!!! :idea:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Tomme
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomme » 08 pro 2007 11:41

protože tu sou i lidi jako já co se chtěj něčemu přiučit, a když tu budou topicy typu "mam problém tenhle a tenhle, icq mam takový a takový" a potom sem jenom napíše problém vyřešen tak to pak nemá cenu

ePeace
nováček
Stav:

Příspěvekod ePeace » 08 pro 2007 13:35

Tomme píše:protože tu sou i lidi jako já co se chtěj něčemu přiučit, a když tu budou topicy typu "mam problém tenhle a tenhle, icq mam takový a takový" a potom sem jenom napíše problém vyřešen tak to pak nemá cenu

krokoune :D potom bych sem klidně moh dát to co radil.

//To bys byl moc hodný, kdybys to sem klidně dal. Většina lidí to sem však nedá a proto probíhá komunikace zde. Je spousta lidí, kteří umí používat funkci hledání a používají ji. Jaká je pak jejich radost, když ve výsledcích najdou stejný problém, otevřou topic a v něm je jem popis chyby a ICQ... :evil:
//Karlos

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 pro 2007 18:10

Odpověď jsem již posla sem: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=21014, protože jsem byl dříve v tom tématu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 09 pro 2007 22:37

To je nejspíš disketa s ovladačem Sata disku, nebo Raid pole se Sata disky. To máš jaký disk ATA, nebo SATA?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Problémy s hardwarem”