Comodo v.3

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Comodo v.3

Příspěvekod paul27 » 08 pro 2007 14:44

Dobrý den. Nedávno vyšla tato nová verze známého FW a chci se zeptat na vaše názory. Začnu teda já.

Stejně jako u starší verze mi zlobí zobrazování aktuální komunikace. Vypnu router, kouknu do FW a tam furt, že to a to připojuje na internet, to se mi zobrazovalo v hlavním okně. Kliknu tedy na jednu z položek, čímž se dostanu do podrobnějšího výpisu a tam už správně nic není. Takže dvě okna a dvě rozdílné informace hned na úvod. No to mě pěkně naštvalo, obvzlášť, když si vzpomenu, že podobné šarády v předchozí verzi vedly k pádu Comoda (však jsem o tom tady už psal). Ale abych jen neodsuzoval. Docela se mi líbí nový vzhled, je dle mého přehlednější a příjemnější na pohled. Nově se také kontrolujou spouštěné programy, to se mi líbí. No a co vy?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 08 pro 2007 17:35

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”