Je to prostě velmi individuální a nemá cenu o tom diskutovat. Konec konců nakonec si stejně koupí čtyřjádro, bude-li na to mít dostatek financí.
A to z jednoho prostého důvodu, výrobce si to tak přeje.
Ale pobavil jsem se

MiliNess píše:No vidíš. A to mají Bug-ové čtyři ruce![]()
Je to prostě velmi individuální a nemá cenu o tom diskutovat. Konec konců nakonec si stejně koupí čtyřjádro, bude-li na to mít dostatek financí.
Ale pobavil jsem se
Určitě také bude chtít nahrávat nebo má doma kameru tak na střh videa-spousta programů a pod..
eXt píše:Mam AMD FX6300, 4GB DDR3 1333mhz, radeon r9 270 a na 22'' monitoru jedu skoro vše na Ultra detaily
Je to takové levnější herni pc ale rozjedes na něm vse..
richchie píše:MiliNess píše:No vidíš. A to mají Bug-ové čtyři ruce![]()
Ale pobavil jsem se
Samozřejmě,že čtyřjádro.Ale ne proto,že výrobce si to tak přeje,ale pro výkon.Kdo z domácích uživatelů jen hraje?Určitě také bude chtít nahrávat nebo má doma kameru tak na střih videa-spousta programů a pod..
Martab píše:Mám i5 + HD7870 a na 22" monitoru nemám problém, no a? Co to znamená...
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot] a 8 hostů