Dotaz na Access Point

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Dotaz na Access Point

Příspěvekod benik.martin » 31 říj 2007 17:34

Hoy,potřeboval bych rozvízt po domě internet,vyhlídl sem si StraightCore WRT-312 (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45064). Má někdo zkušenosti s tímto výrobkem?? Kámoš ho má a je s ním spokojenej.. Jo a jak to je s tou wifi? Neškodí to nějak zdraví,když to furt září? Měl bych to u sebe v pokoji..Děkuji fšem ;-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Reklama
W8eR_CZech
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod W8eR_CZech » 28 lis 2007 15:57

škodit zdraví by to rozhodně nemělo, používá to spousta lidí a není to dokázaný.
K tomu routeru: vzal bych radši věco od ovislinku nebo linksysu( division of Cisco), ty podle mě budou spolehlivější.

lldreep
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod lldreep » 28 lis 2007 16:31

Myslím, že to zdraví neškodí (ale můžu se mýlit). To by to pak museli zakázat v McDonaldech, v knihovnách, na letištích, ...
Bral bych spíše tento - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39130 , místo toho, co jsi uvedl výše.

Atanono
nováček
Stav:

Příspěvekod Atanono » 09 pro 2007 03:25

škodit zdraví? no myslím že i kdyby škodilo tak zrovna tento wifi router nejméně :)
podívej se třeba na mobilní operátory apod. :)

pracuji se sítěmi nějak přes rok a měl jsem možnost pracovat s tímto routerem StraightCore
byl to první router co jsem měl v ČJ a super ale ze začátku. měli jsme na firmě 3 a 2odešly. Nedávno jsem si koupil notebook a taky wifi router. přečetl jsem si článek na http://www.pctuning.cz a psali o routeru za cca 600kč od TPLINKU tak jsem do toho šel a jsem hodně moc spokojen :)

http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=486 (to by měl být on)

pozor výhoda: když koupíš Straight Core tak dostaneš 2dB (decibil) a když jsi v paneláku tak to ti pokryje přes zdi, nábytek apod. cca 2pokoje a u TPLINKU dostaneš 5dB a ta je fakt super :)
bydlím v paneláku 1.patra a chytám signál po celém bytě (4+1) 90-100%, také na celém svém patře (80-90%), v přízemí (o dvě patra níže - 10-30%). venku v okruhu cca 10m (10% - ale povedlo se mi také až cca 30m na 10%), 3.patro (10-30%). takže paráda moc moc spokojen :)

a tom mám tu anténu uprostřed bytu a stavba bytu do kvádru :)

není to super si zajet pod okna autem, rychle skočit na net a jet zase někam?? :)

v bytě spíš 100% ... když jsem byl venku tak signál nebyl tak hrozný přes několik vrstev panelu (jsem ani nečekal že to bude tak dobré) ale venku je horší ping což je logické :) ...
Asus F5M

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 09 pro 2007 14:23

jj,super...já tento router budu mít u svého počítče,ketrý do něj budu mít napojen přímo kabelem,a sestra s otcem se budou napojovat přes nouťas po domě...ještě sem nic nekupoval,ale brzo na to přijde abych nějakej pořídil...
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dotaz- bottleneck
    od vasson » 24 pro 2024 22:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2