Nově složený PC- černá obrazovka
Re: Nově složený PC- černá obrazovka
V tech sitovych pripojenich neni videt sitova karta..............
no a co mám dělat ? Nebo co se stim stalo?
Rozklikni ve spravci zarizeni sitove adaptery, co tam je.
A nahore je nejake nezname zarizeni.
A nahore je nejake nezname zarizeni.
podle mě je někde chyba v sítove kartě, je v mé základovce už zabudovaná ? protože já sem ji nikde neměl nebo jako ani nezapojoval a vypojoval takže tam je asi zabudovana... nemohl bys mě někdo najít ovladače ? Základovka je GIGABYTE 790XTA-UD4
Ve správci je jen ten adapter, tam má být přeci ještě něco Ethertnet ne?
Tohle mě to napíše když se pokusím nainstlovat driver, přitom drát v PC od internetu mám zapojeny
Ve správci je jen ten adapter, tam má být přeci ještě něco Ethertnet ne?
Tohle mě to napíše když se pokusím nainstlovat driver, přitom drát v PC od internetu mám zapojeny
Ano, ma tam byt ethernet adapter. To co tam je neni sitova karta.
Pod tim dalsi zarizeni nahore s tim otaznikem je co?
Pod tim dalsi zarizeni nahore s tim otaznikem je co?
nevím co máte na mysli ?
-
- Pohlaví:
Podívej se do Biosu, zda tam něco jako Lan nebude na Disabled a dej na Enabled. To co tam je, je nějaký virtuální adaptér.
Tak sem se koukl, ohledně LAN je tan SMART LAN ( PRESS ENTER ) potom Onboard LAN BooT ROM ( Disabled ) a další Onboard Function ( Enabled ) ohledně lan sem tam už dalšího nic nenašel, nějáky rady?
Pak je tam ještě v menu nějáká možnost Load Optimized Defaults.. jinak ohledně LAN tam už nic není
Tak mám zkusti dát LAN BooT ROM ( Disabled ) na Enabled ?
Pak je tam ještě v menu nějáká možnost Load Optimized Defaults.. jinak ohledně LAN tam už nic není
Tak mám zkusti dát LAN BooT ROM ( Disabled ) na Enabled ?
Lan boot rom je k tomu, ze jde bootovat pres sit. Se zapinanim nebo vypinanim karty to nesouvisi.
Podle me jetova karta co nezname zarizeni, co mas ve spravci zarizeni uplne nahore - skus ho odebrat a pak spusit instalaci ovladace.
Podle me jetova karta co nezname zarizeni, co mas ve spravci zarizeni uplne nahore - skus ho odebrat a pak spusit instalaci ovladace.
Tak po všech marných pokusech sem si zavolal technika, ten mi nato pověděl že nejsmíš odešla siťovka..Což je asi nejpravděpodobnější,protože vzadu ani nesvítí dioda u toho dratu od internetu takže asi odešla.. tohle mi řekli i u netboxu, tchnik příjde zítra zapojit novou takže to asi blbost nebude že ? Prý se vlezeme do 1000 Kč..
Tak mě napadla jedna věc, není to stejný jak kdybych si objednal něco z Alzy? například něco z tohodle ?
http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn722n-lite-d155291.htm
Jestli sem dobře pochopil, když tohle zapojím do USB portu na stolním PC kde mě odešla ta sitovka, tak se připojím na internet pomocí wifi tak jak na notebooku ne ? Možná že tohle je ještě lepší řešení, nebo ne? Mám počkat na toho technika co myslíte ?
Nebo nejlépe mi něco takového doporučte, zítra má přijít technik tak kdyžtak bych ho odvolal když by to takhle fungovalo
Tak mě napadla jedna věc, není to stejný jak kdybych si objednal něco z Alzy? například něco z tohodle ?
http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn722n-lite-d155291.htm
Jestli sem dobře pochopil, když tohle zapojím do USB portu na stolním PC kde mě odešla ta sitovka, tak se připojím na internet pomocí wifi tak jak na notebooku ne ? Možná že tohle je ještě lepší řešení, nebo ne? Mám počkat na toho technika co myslíte ?
Nebo nejlépe mi něco takového doporučte, zítra má přijít technik tak kdyžtak bych ho odvolal když by to takhle fungovalo
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lepsi bude interni PCI(-e) sitovka klasicka.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Je to nutný ? Ja to už objednal, ale funguje to tak jak si myslím a psal ne ? Nemusín pak nic nastavovat ? Jeslti to tak je tak si to zapojím sám a nemusím platit technika zbytečně tak prosím dej vědět. Nebo radši mužu počkat aby mě to udělal on. Pokud je teda nutná tak PCI-E mužeš mě se nějákou doporučit ? Nejlépe z Alzy?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5736
-
od atari