Co jsme si koupili ... Vyřešeno
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co jsme si koupili ...
Mně stačí svítilna u mého S4, svítí taky dost, osvítí celou místnost bez problémů a to mi stačí 

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tuhle mám taky a opravdu svítí jako blázen
Taky máš tu co má proud 2800 mA a XML2-U2?
Mně stačí svítilna u mého S4...
Moje T11 svítí taky slušně, ale na rychlejší noční jízdu na kole po lese, když chci dojet domů, to nestačí ani omylem. Každý má jiný nároky. jeden kamarád, co měl obyčejnou 0,5W ledku na kole taky říkal, že mus stačí, že vidí. Ale jen do tý doby, než vzal rovně příkop, jenž jsem v pohodě objel, jelikož jsem ho narozdíl od něj opravdu viděl.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten S4 fakt ale svítí brutálně, na to že je to mobil, předtim jsem měl iPhone 5S a to byla bída 
//
To je možné, ale baterka je baterka, přece jenom když někde zapacknu tak je to rozdíl, jestli mi spadne na zem baterka nebo mobil
Ale stejně, každý používá co mu vyhovuje, každé má své pro a proti, takže bych tuto debatu ukončil
//Martab

//
To je možné, ale baterka je baterka, přece jenom když někde zapacknu tak je to rozdíl, jestli mi spadne na zem baterka nebo mobil

Ale stejně, každý používá co mu vyhovuje, každé má své pro a proti, takže bych tuto debatu ukončil

//Martab
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Speed_dead píše:Tuhle mám taky a opravdu svítí jako blázen
Taky máš tu co má proud 2800 mA a XML2-U2?Mně stačí svítilna u mého S4...
Moje T11 svítí taky slušně, ale na rychlejší noční jízdu na kole po lese, když chci dojet domů, to nestačí ani omylem. Každý má jiný nároky. jeden kamarád, co měl obyčejnou 0,5W ledku na kole taky říkal, že mus stačí, že vidí. Ale jen do tý doby, než vzal rovně příkop, jenž jsem v pohodě objel, jelikož jsem ho narozdíl od něj opravdu viděl.A když občas u nás vypadne proud, tak stačí svítilnu postavit na stůl a rozsvítít na bílý strop. A světla je v místnosti 6x4 m prakticky stejně, jak když svítím lustrem. Jen spotřeba je výrazně nižší.
Tak já tam mám XML-T6. Každopádně když svítí na max tak topí jako blázen

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
130€? To je docela dost levný 

Já j prodávál také ještě jeden rok záruka od gigabite za 3500kč :)
-
- Pohlaví:
Jop, tiež ju mám ešte s rokom záruky. Keď kúpim lepší zdroj, pôjde sa taktovať 

Zapoměl jsem se pochlubit, co jsem dostal k Vánocům.
Tak to sem dávám teď opožděně
http://www.mall.cz/pda-smartphone/sony- ... a?v=698610
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-t ... .htm#popis
Tak to sem dávám teď opožděně

http://www.mall.cz/pda-smartphone/sony- ... a?v=698610
http://www.alza.cz/audio-technica-ath-t ... .htm#popis
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nějaké tiché chlazení na počítač (už jsem to tu zmiňoval v jiném vláknu) - 6 Noctua NF-A14 větráků do case, Raijintek Morpheus na grafiku (+ na něj dva Noctua NF-P12), Noctua NH-D14 na CPU, case Fractal Define R2 XL, zdroj Seasonic P-860 Platinum
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To jako fakt 860 zdroj na 970 ?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club