rychlovka, jak udělám mocninu jednodnotky v excelu bez toho, abych používal rovnici? Rozumíte, výsledek je v m^2,a le chci 2 jako mocnitel, ^ mi to celkem hyzdí..
jestli M neni cislo, tak nelze spocitat vysledek, to je snad jasny...
Pokud jde jen o formalni zapis, aby byla 2 byla jako horni index, zadej do bunky m2, pote v radku vzorcu oznac 2 a ve formatu bunek u pisma oznact "horni index"
Mám Excel 2007 i 2010. Chci mít otevřené současně dva soubory a vidět ty tabulky obě, každou ve svém samostatném okně. Ano, dá se překlikávat na liště mezi soubory, ale vždy vidím jen jeden aktivní. A ano, dá se nastavit v zobrazení...
Poslední příspěvek
Myslím, že u 2010 fungovalo, že si otevřeš nový prázdný excel a přes nabídku soubor ->otevřít pak zvolíš dokument a měl by se otevřít v té konkrétní instanci excelu
Dobrý den,
mám ve VBA upravený sešit, který čerpá data z jiných Excelovských sešitů. Po přechodu Excel 21 na Excel 24 přestalo toto spojení přestalo fungovat. Vyskakuje mi hláška : Method updatelink of object _Workbook failed.
Ahoj,
mám v práci na sdíleném disku tabulku a potřebovala bych soubor s tabulkou nastavit, aby určitý 4 uživatelé mohli do tabulky zapisovat ale ostatní měli tabulku pouze pro čtení...
Jde to nějak prosím?
Předem mockrát děkuji
Dodatečně přidáno...
Poslední příspěvek
V zemi, kde se všechno stějně vykecá, je určitě je lepší to dělat přes oprávnění, než přes heslo.
Dám si záznam makra, provedu požadované kroky ( filtrování, kopírování atd) ukončím záznam makra . Teď bych chtěl, Aby se makro spustilo a pracovalo ne v tom původním sloupci ve kterém bylo...
Poslední příspěvek
Číslo sloupce, ve kterém je aktivní buňka: ActiveCell.Column