ten zdroj je opravdu o ničem (ta grafika je dost žravá!)
možná by stačil 400W fortron ale i tak do budoucna bych tam dal 500W fortron pokud bude měnit časem desku a grafiku nebo přidávat komponenty.
navíc že by mu profíci dali 6800GT ??? není to náhodou 8600GT to už bych jako new komp pochopil ale vracet se graficky zpět na novém PC je velká hloupost!
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
až půjde jeho spustit a budeš mít tu ramku od ježíška tak bych řekl že skrz grafiku budeš na tom o malinko líp na hry (a někdy o maliko víc ) jinak je to na drobnosti stejná síla
ps: ale ta grafika mi tam nesedí kdo by dneska cpal 6800Gt když už i mě nestíhala na nových hrách - jo hratelné to bylo ale požitek z obrazu byl hmm no trošku jinde .
mě to připadá jak kdyby se někdo chtěl zbavit ležáku co mu tam zabíral místo na skladě
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
díky za rady a odpovědí vše jsem zvážil ale hlavně díky alferi za dobrý benchmark ten mi ukazal že mám 11 tis bodu což je za mě dobré každopádně když dosahuju normálního výkonu v benchmarku, znamená to že ten problém musí být ve hrách?
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.