Zdravim, mam nasledující problem:
Pri startu win XP se to zasekne na takove te modre obrazovce s logem win Xp (dole pod logem vetsinou nabihaji hlasky typu nacitani osobniho profilu nebo tak neco).
Jenze tam se to zasekne a nic uz se nedeje ani ty hlasky nenabihaji proste nic.
Prestalo to zhruba fungovat potom co jsem nainstaloval boot manager xosl. Mam vice os (3). Ostatni os jedou jen ten jeden ne.
Diky
Nenacte se win XP.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus, zda se dostaneš do nouzového stavu - při spuštění stiskat klávesu F8. Jinak, pokud jsi vše správně nainstaloval, měla by se zobrazit nabídka s výběrem těch tří systémů a jeden musíš zvolit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ta nabídka se mi samozrejme zobrazí. Ty 2 ostatni OS mi jdou.
F8 - nouzovy stav ->> xp se nacita (logo). ->> modrá "welcome" obrazovka a zase to same nenacte se to do deskopu (jestli se tomu tak rika?).
Mel sem zalohovany cely funkcni windows ktery sem obnovil ale ani ted to nefunguje.
Musel to nejak pokazit ten xosl
Zkusim ho odinstalovat..
F8 - nouzovy stav ->> xp se nacita (logo). ->> modrá "welcome" obrazovka a zase to same nenacte se to do deskopu (jestli se tomu tak rika?).
Mel sem zalohovany cely funkcni windows ktery sem obnovil ale ani ted to nefunguje.
Musel to nejak pokazit ten xosl

Zkusim ho odinstalovat..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”