V dnešní době kdy film stojí pár korun mi nějak uniká smysli tohoto promítání. Ostatně i kdyby se zadařilo, pak polovina lidí ho nejméně jednou viděla.
Tohle bylo zajímavé v 80. letech, kdy se lidé scházeli u nekoho kdo měl video a koukali na zahraniční a blbě, často jednou osobou dabovaní filmy!
Nekomerční promítání filmů v prostorách SŠ Vyřešeno
Re: Nekomerční promítání filmů v prostorách SŠ
TO BS: Ano, tady jde ale o komplexnější projekt, který má za úkol technicky vybavit spol. místnost dataprojektorem hned ke třem věcem:
1. Příprava prezentací studentů, protože né každý, kdo dělá prezentaci na 1280*800 monitoru si představí, jak to bude vypadat na zdi.
2. Místo, kde studenti mohou řešit problémy a diskutovat za použití nějakých promítaných podkladů.
3. Již zmiňované promítání filmů, třeba o volné hodině, kdy je díra v rozvrhu. (Na to by nám samozřejmě naše škola nic nedala, proto ten nápad s "kinem" které bude promítat i po výuce)
1. Příprava prezentací studentů, protože né každý, kdo dělá prezentaci na 1280*800 monitoru si představí, jak to bude vypadat na zdi.
2. Místo, kde studenti mohou řešit problémy a diskutovat za použití nějakých promítaných podkladů.
3. Již zmiňované promítání filmů, třeba o volné hodině, kdy je díra v rozvrhu. (Na to by nám samozřejmě naše škola nic nedala, proto ten nápad s "kinem" které bude promítat i po výuce)
Děkuju za vaše názory a rady. 

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsme odpověděli, Zákony nezměníme. 

To sice ano, ale víc hlav víc ví, každý tu tvrdil trochu jinou pravdu a já z autorského zákona, který jsem četl už podruhé moc moudrý nejsem. Doufal jsem v někoho, kdo podobnou věc řešil a dokáže to tu "rozseknout".

WinDroid píše:Už jsme odpověděli, Zákony nezměníme.
Zrovna tvoje odpoved byla velmi "prinosna"...
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, u nás v knihovně mají normálně filmové večery, kde promítají pro ostatní. Zkusil bych se zajít zeptat do nějaké vaší knihovny, jestli toto také provozují a případně jak to mají ošetřené. Snad jsem pomohl aspoň trochu.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zajdu do naší knihovny a poptám se, je pravda, že některé starší filmy tam i prodávají, takže se možná zbavují již odpromítaného. Díky za tip.

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Oxxid: Nebudu znova opakovat to co někdo napsal, né? Dodal jsem to co by bylo legální, a to co se u nás ve škole děje 

Nekomerční promítání filmů v prostorách SŠ
Blue Spirit píše:Tohle bylo zajímavé v 80. letech, kdy se lidé scházeli u nekoho kdo měl video a koukali na zahraniční a blbě, často jednou osobou dabovaní filmy!
Jeste v 1991 nebo 1992 ve skole na VHS videu (to ty uz nepamatujes, tos byl na houbach) v ucebne nam jednou promitli Total Recall

Ze takova pitomost napadne nekoho v 2015 - to je mozne jen u nekoho v Rusku anebo v CR, koho zivi rodice.
Bez dohody s vlastniky prav k flmum, ktere chces poustet, nebo s OSOU dost nemyslitelne.
Vzdyt jdou i po verejne produkci, kdyz "jen" poustis verejne zive vysilani v televizi

Jak uz tu padlo, kdyby to slo, kino by si udelal kazdy, v hospode, v obchode, na party...
Myslím, že BlueSpirit v jeho letech VHS pamatuje
Ale televize, na kterou koukají tisíce lidí je trošku o něčem jiném ne?

Nekomerční promítání filmů v prostorách SŠ
Televize, na kterou koukaji tisice lidi? Na jednu tv nemohou koukat tisice lidi - jak bys to chtel udelat? Anebo ze TV v ucebne nepodleha zajmove skupine OSA? Mno, spustenim komercniho nevzdelavaciho obsahu, obavam se, ze nejspise podleha...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”