Zdravím, mám v nejbližší době na plánu přikoupení ramek do pc. Nyní mám 2x4 GB 1600Hz nějaké Adata herní edice. Jelikož často dělám v programech jako AF, PP apd, tak by to chtělo zvětšit. Ale potřebuji právě poradit s tím, jestli by bylo lepší mít ty nové ramky taky 2x4 GB oba moduly stejné, ale jiné značky (pravděpodobně by to byly Kingstony Hyperx) a nebo jestli by navadilo, tak k těm Adata přidat jen jednu, tzv. 1x4 GB. 12 gb by mi pak následně stačilo. Jen nevím jestli by si plně všechny rozuměly. Jestli to nemá nějakou výhodu, když budou zase v páru. Protože ty stejné Adata, už jsem nikde nesehnal.
Předem děkuji za odpověď.
Výběr Ramek
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr Ramek
Nejvhodnější je doplnit od stejného výrobce a s co nejvíce shodnými parametry - kmitočet, napájecí napětí a pokud možno i CL. Pak nejsou většinou žádné problémy. Jsou-li v páru běží v duálu což je vhodnější, ale není to podmínkou. Zkus vybrat opět Adata a vlož sem případně odkaz a také uveď ty původní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Výběr Ramek
Zde jsou ty aktuální http://www.czc.cz/adata-xpg-gaming-seri ... 84/produkt, no a musím se tedy podívat po nějakých Adata také. Tyto už asi zřejmě neseženu. Bylo by teda možné tam dát jednu nebo dvě se stejnými parametry ovšem jiné značky, zda-li by se mi to povedlo ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3389
-
od TheSalon112
Zobrazit poslední příspěvek
18 črc 2024 21:08