Blíží se období bilancování tak sem jen tak pro srandu klepnul na "Lidé"a dal si setřídit sestupně
1) Podle počtu příspěvků
Mijája (ten chlap tu s náma když sem chodil musel i spát), RSS_Automat, Pic, Baron Prášil, fredik, miras, mikel, El Diablo, X (se chlapec činí na to že je tu teprv od května), karlos, Weslo, C. elkem s. olidní C. ikán Honza Pašek (neznáte ho?) ...
2) podle počtu bodů
Avalanche (tady bych měl dotaz na zodpovědná místa za jaké zásluhy a proč tolik), Mijája, Fredík, Blue Spirit, Baron Prášil, Mikel, Petr Kali, miras, Pic, Miloš, Karlos, Pepas, X, Ltb, Weslo ....
Možná by bylo zajímavé ještě juknout na to kdo sem do fóra častěji přispívá a má tu registraci nejdéle ovšem vyjmul bych z toho Ltb
Mno a proč to všechno .. eletrika bude zas dražší a klidně pošlu někam třeba stovku když budu vědět že tohle forum i s lidma co ko dělají jede dál možná že sem vypustil kravinu ale když může být zlatý slavík proč my bychom nemohli mít zlatý bit. A dál je to na vás ...
Hitparáda
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hitparáda
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 21 pro 2007 15:15, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jen vysvětlení k bodu 2) Avalanche najdeš zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=113076#113076
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim jestli je to schvalne, ale pise se to Hitparada 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bodíky byly nebo ještě jsou za kostky fajn ještě že to nehraji mršilo by mi to charakter.
Kucí čeština je někdy s prominutím stará ku*a co de za bůra a zas sem to posílal ve spěchu a z IE neni tam slovník pak to není tak strašné. Prostě mě to netrkne dokud to není podtržené červeně.
Můžeme to vzít také ze tří pohledů, které fórum má svého Milouše Jakeše Experta na "zde v Červeném Hrádku je velmi dobrá kuchině" ostatně do Č.Hrádku to z domova mám necelých 6Km
Druhý pohled mám se za co stydět moje maminka je učitelka ve výslužbě s aprobací čeština, dějepis.
Pokud dostaneš radu která je srozumitelná jen má příšerný pravopis je ti tato rada platná při opravě PC nebo protože je to samá hrubka si od blbce radit nenecháš pak je ale zajímavé že ti kdož sem chodí častěji mě berou.
Kucí čeština je někdy s prominutím stará ku*a co de za bůra a zas sem to posílal ve spěchu a z IE neni tam slovník pak to není tak strašné. Prostě mě to netrkne dokud to není podtržené červeně.
Můžeme to vzít také ze tří pohledů, které fórum má svého Milouše Jakeše Experta na "zde v Červeném Hrádku je velmi dobrá kuchině" ostatně do Č.Hrádku to z domova mám necelých 6Km
Druhý pohled mám se za co stydět moje maminka je učitelka ve výslužbě s aprobací čeština, dějepis.
Pokud dostaneš radu která je srozumitelná jen má příšerný pravopis je ti tato rada platná při opravě PC nebo protože je to samá hrubka si od blbce radit nenecháš pak je ale zajímavé že ti kdož sem chodí častěji mě berou.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Možná by to tu chtělo trochu zkomercializovat, každý den pár článků o IT, tím by se přitáhlo více lidí, kteří by následně zabrousili i do fóra (asi jako Živě, ne že by tedy vydávalo kvalitní obsah, to je mnohem lepší CD-R), na články nalepit i reklamu a tím získat finanční příspěvky. Když hitparádu (bitparádu?), tak jeden obrázek vypoví víc než sto slov:
Fórum PC-HELP - 21.12.2007 pátek 16:30
K poznámce, že se činím musím s nostalgií zavzpomínat na své předešlé časy na fóru Živě, kde jsem byl docela pěkný čas na prvním místě
Vlastně jsem tam přestal přispívat od května tohoto roku, když jsem začal zde. Pořád jsem tam ještě na pátém místě
Mám tam stále dobré kámoše, ale taky je tam pár vyjímek, se kterými jsem se nepohodl, podle mě na maličkostech, a když si to udělali podle sebe, tak teď se vrací k tomu, co jsem navrhoval já
Sice tyhle tabulky a žebříčky, počty příspěvků jsou motivací, ale podle mě na nich zase až tak nezáleží. Je lepší méně kvantity, ale kvality. Nejvíce také potěší poděkování za vyřešení problémů ...
Fórum Živě - 21.12.2007 pátek 16:30

Fórum PC-HELP - 21.12.2007 pátek 16:30

K poznámce, že se činím musím s nostalgií zavzpomínat na své předešlé časy na fóru Živě, kde jsem byl docela pěkný čas na prvním místě

Fórum Živě - 21.12.2007 pátek 16:30

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
joooo sem 38.
...jinak ja fandim RSS automatu 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Rewqa: Roboti a skriptíky by se neměli plést mezi lidi, tedy kromě Lary z původního Devil Hubu na DC (P2P). Ta byla tak dobře napsaná, že se s ní nováčci bavili i několik hodin a nezjistili, že je to jen program
Některé její hlášky si pamatuji dodnes:
Když vešel op xy (ten co jí napsal) tak hlásila (diakritiku doplňuji, byla samozřejmě zakázaná a kopalo se za ní): Jé, xy, to je můj miláček, kdyby přišel ke mně domů já bych mu donesla ty nejhezčí bačkůrky.
Reakce na slovo hlad: Taky bych si něco dala, musím se mrknout do ledničky.
Reakce na slovo robot: Lidi já nejsem robot, já jsem pěkná ženská, fakt.
Reakce na slovo auto: Vrrrrrruuuuuummmm, taky bych si zajezdila, bohužel nemám řidičák.
...

Když vešel op xy (ten co jí napsal) tak hlásila (diakritiku doplňuji, byla samozřejmě zakázaná a kopalo se za ní): Jé, xy, to je můj miláček, kdyby přišel ke mně domů já bych mu donesla ty nejhezčí bačkůrky.
Reakce na slovo hlad: Taky bych si něco dala, musím se mrknout do ledničky.
Reakce na slovo robot: Lidi já nejsem robot, já jsem pěkná ženská, fakt.
Reakce na slovo auto: Vrrrrrruuuuuummmm, taky bych si zajezdila, bohužel nemám řidičák.
...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja sem to myslel ze srandy 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
njn, ale vubec nehraje kostky 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”