Zdravím,
Mám win 8.1 a nejdou mi spustit žádné aplikace které byly již ve windowsu nainstalované před používaním ale co je důležitější, nejde mi spustit ani ,,Nastavení Počítače".. Potřebuju počítač vrátit zpět do továrního nastavéní ale to lze pouze přes Nastavení počítače, které nefunguje..
Děkuju za rady
Windows 8.1 - Nefungujou aplikace
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8.1 - Nefungujou aplikace
Nějak tomu co píšeš nerozumím. Popiš to srozumitelněji. Co bylo nainstalováno před nainstalováním Win 8.1?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Úplně od začátku jsem měl win 8, potom se mi stáhla win 8.1 a všechno bylo v pohodě.. (Už to bude nějakej ten měsíc co se mi to stáhlo). A teď, když jsem si chtěl počítač vrátit do továrniho nastavení, tak jsem se nedostal ani do nastavení počítače... prostě to nejde spustit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Win 8.1 jsi nainstaloval a běhal OK? Do jakého nastavení a jak jsi chtě to vrátit? Stále tomu moc nerozumím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pokud nemáš win 8.1 tak mi asi ani nepomůžeš.. Ve win 8.1 je 'aplikace' nastavení počítače a v něm se provádí nejrůznější nastavení, například zapínání a vypínání bezdrátového připojení, bluetooth, nastavení účtu a vrácení počítače do továrního nastavení.. No a to potřebuju, jenomže nemůžu spustit NASTAVENÍ POČÍTAČE a mimo to nejdou spustit ani žádné jiné aplikace od microsoftu, které už byly předinstalováné v počítači
-
- Pohlaví:
Já W8.1 mám, ale také poradit neumím, když nevím co je to za počítač. Na otázky typu nejede mi auto se blbě radí.
-
- Pohlaví:
Nerozčiluj se, já se tě ptal co máš za notebook, co ti nejde si popsal jasně.
S tím obnovením do továrního nastavení to je asi složitější. Pokud máš recovery oddíl s W8 a chceš obnovit W8.1, pak to nejspíš nepůjde /někdo píše, že to jde/
Vytvoř si tedy potřebné médium a přeinstaluj - http://www.cnews.cz/tip-vytvorte-si-sna ... windows-81
Zbytek už zvládneš.
Předpokládám, že Bod obnovení si zkusil.
S tím obnovením do továrního nastavení to je asi složitější. Pokud máš recovery oddíl s W8 a chceš obnovit W8.1, pak to nejspíš nepůjde /někdo píše, že to jde/
Vytvoř si tedy potřebné médium a přeinstaluj - http://www.cnews.cz/tip-vytvorte-si-sna ... windows-81
Zbytek už zvládneš.
Předpokládám, že Bod obnovení si zkusil.
Notebook:
Samsung
Intel core i7 2.3GHz (4 jádra), RAM 8GB, 64bitový os
zítra vyzkouším a děkuju:)
Samsung
Intel core i7 2.3GHz (4 jádra), RAM 8GB, 64bitový os
zítra vyzkouším a děkuju:)
-
- Pohlaví:
Ještě bych dodal, že je třeba na W8.1 stáhnout všechny aktualkizece a není jich málo!
[deleted]
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4538
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4279
-