Napiště mi někdo v jednom příspěvku vše, v čem je horší než modrá.
elrodos píše:CPU/MB/Zdroj změněno, Bednu nechám tak jak je, stejně tu budu pak dokupovat, zatím to nechám ve staré, takže pak ještě uvidím. Co se týče RAM, tak už jsem tu psal, že jednu Corsair Vengeance Black 4GB mám a tak jí podle tebe mám vyhodit a koupit si dvě nové ? SSD tozhodně nechám ten co tam mám.
A myslím si, že diskutovat na diskuzním fóru není nikdy od věci. :)
Clorky píše:Neřekl jsem, ať vyhodíš svůj modul. V postu předtím jsem napsal, že ať vyhodíš z košíku 8GB a dáš si tam druhou 4GB, ale rozhodně jsem nemyslel něco, kde hliník přečuhuje několik čísel nad modul. Jestli máš ty stejné paměti doma, doporučuji sundat hliník. Stejně je ti na prd.
SSD rozhodně nech ten, co tam máš. Vlastně mi do toho nic není, jsou to tvoje čtyři stovky.
Clorky píše:Na diskuzním fóru je od věci diskutovat, ale všiml sis, že by každé druhé téma bylo pětistránkové? Na první stránce této sekce vidím jen to tvé a od uživatele R0bin.
Rozdíl je v tom, že většina uživatelů pochopí proč vybrat to a to po tom, co mu dva-tři jiní řeknou totožný (správný) názor a nikdo jiný nic nenamítá. V tomhle případě tady vznikla OT debata, kdy se mtv snažil obhájit neobhajitelné.
Poslali jsme ti několik návrhů, z nichž většina byla dobrá - když nebyla, vypilovaly se detaily (viz má nebo Adysova sestava). Takže tak. Diskutovat se má a musí, ale v rozumných mezích, od kterých jsme tedy řádně odbočili.
Clorky píše:PS.: jen k výběru té červené, jo... je to jedno za ty prachy, ale jen abych vyvedl z omylu - nemá lepší audio a nemá lepší LAN. Pokud se nemýlím, právě s tím LANem byly problémy a řešilo se to nejen tady na fóru. Chtělo by to pohledat. G43 B85 Jsou v podstatě totožné desky, jen jedna je modrá a druhá červená. Jedna je dražší s přízviskem Gaming, druhá levnější bez přízviska. Tak to vidím já.
PPS.: pokud chceš diskuzi uzavřít, můžeš tak vykonat sám kliknutím na zelenou fajfku vedle příspěvku, který ti podle tebe nejvíce pomohl. Kdybys chtěl někdy později odemknout, musíš si napsat SZ.
ondra91 píše:Nečetl jsem předchozí posty, ale momentálně je akce na alfa.cz
https://www.alfa.cz/product.php?eid=1051400000000002RZT
970 za 9,6 + kupon zaklínače. Tady není o čem přemýšlet
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů