Mam laptop a nemohu se vubec pripojit na internet bezdratove.
Hlasi mi to: "Problem with wireless adapter."
Co to znamena? Je rozbity hardware ci je chyba v nastaveni softwaeru?
Nekdy, kdyz kliknu na ikonku v pravo dole obrazovky, ktera znazornuje internetove pripojeni, tak se mi otevre seznam moznych internetovych pripojeni. Jenze pak za chvilku najednou vsechno zmizi a najednou to hlasi, ze: "Problem with wireless adapter".
Problem with wireless adapter
Re: Problem with wireless adapter
Tak mam takovy dojem, ze problem nebude v mem pocitaci, ale v internetovym poskytovateli. (Vzdycky mi to rika, ze se to nemuze pripojit na DNS.) Protoze vzdycky jsem mym laptopem pripojeny na internet bud z knihovny a nebo z Mc'Donaldu ci z internetove kavarny. To znamena, ze vzdycky PRES NEKOHO. Maj tam program na cenzuru a proto jsem zacal pouzivat ruzne proxy softwaery. Mam takovy dojem, ze casem zdokonalily ty svoje cenzorsky softwaery a nekde, napriklad v McDonaldu se nemuzu vubec pripojit bez proxy softwaeru. Vypada to, ze vzdy poznaji muj pocitac. To znamena otazku, jak mohu zmenit identifikaci meho laptopu? Nemam na mysli zmenit jmeno pocitace v: "System Properties", protoze tim se NEzmeni ZAKLADNI jmeno meho pocitace, ktere jsem mu dal pri instalaci Windowse, ale jen nejake jeho uzivatelske jmeno. Jak se da zmenit ZAKLADNI jmeno / identifikace meho pocitace?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co musi clovek na internetu delat, aby musel pristupovat pres proxy kvuli "cenzure"?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V síti jsi identifikován MAC adresou, ta se při instalaci OS nezadává, máš jí danou výrobcem, dalo by se to hodně okrajově přirovnat k DNA člověka
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2290
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek