NEJ antivirový program.
BobekRob píše:Nejlepší antivir je kašperský nativirus,Mám již tři roky a bez problémů.Koukal jsem i nažebříček spolehlivosti tak kašperský byl první.NOD 32,avast atd propadáky.Musím sice schánět aktivační klíče,ale když člověk ví kde hledat tak je to bez problémů.http://cybernetnews.com/2006/09/04/and- ... ivirus-is/
to si snad děláš srandu ne? tady o tomhle psát... a jinak používám eset smart security a v poho
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já používám Avast profesional a jsem s ním spokojený,k tomu ještě Kerio.Hlavní je být opatrný na netu.A ne všechno otvírat.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windows XP Home Edition Service Pack 2//MSI K9N Platinum,MS-7250//AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+EE,MMX,3DNow(2 CPUs),~2.5GHz//HD Western Digital 160Gb//Memory: 1024MB RAM//NVIDIA GeForce 8500 GT,Chip type: GeForce 8500 GT,nVidia nForce 570 SLI//Display Memory: 512.0 MB
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windows XP Home Edition Service Pack 2//MSI K9N Platinum,MS-7250//AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+EE,MMX,3DNow(2 CPUs),~2.5GHz//HD Western Digital 160Gb//Memory: 1024MB RAM//NVIDIA GeForce 8500 GT,Chip type: GeForce 8500 GT,nVidia nForce 570 SLI//Display Memory: 512.0 MB

- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kazdy antivir ma sve mouchy(avast je ma nejznamejsi,protoze je zadarmo,tak ho spousta lidi pouziva a nadava jak je na nic a chce "lepsi antivir zadarmo",fakt vysmech,avast je dobry,i nezavisle testy to potvrzuji).Ano jsou i lepsi antiviry,ale ne zadarmo,s kombinaci dobreho FW(Sygate,Comodo,Jetico...to jsou ty free) a treba i spywarem(ja preferuji ST), a hlavne dobrym prohlizecem,ktery dokaze napravit nektere chyby zpusobene uzivatelem,je riziko minimalni(jeste doporucuji zalohy jako jsou image disku,protoze i me,ktery nachylnejsi stranky navstevuje vyjimecne a opera stejne vetsinu nechtenych veci vychyta,se stava,ze neco chytnu,hlavne pres torenty,komicke je to ze to byl zrovna free program,to jsme tehdy ani nevedel
)

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Pohlaví:
Jen co se týče NODu 32 měl sem ho asi 2 roky a za tu dobu vůbec nic nenašel. Jen občas něco podchytil, než se to stáhlo. Pak přišli na nelegální key a já nainstaloval Kaspersky Internet Security a světe div se, kolik toho hned při instalaci našel.
O NODu se hodně řiká, že je dobrej... u mě to naprosto projel!
Jinak taky sem měl jeden čas Pandu a ta se zdá být OK.
O NODu se hodně řiká, že je dobrej... u mě to naprosto projel!
Jinak taky sem měl jeden čas Pandu a ta se zdá být OK.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevim co mate vsichni proti Avastu. Mam ho dva roky a nikdy sem zadnej vir nemel (teda aspon takovej vir, kterej by me v necem omezoval nebo zpomaloval komp
)

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Avast je nej..lidi nadávají na antivir,at už mají jakýkoliv..Vyzkoušel jsem i F-Secure,Norton,Nod32,Panda není špatná,ale zatěžuje PC..takže Avast forever 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně tak MWAV najde(a vůbec jestli něco) jen obyčejné a málo nebezpečné šmejdy.Projedu počítač Dr.Webem,Spybotem,S.Terminátorem,Ad-Aware-nic nenajdou,ale zapnu MWAV a najednou tam toho je..moc mu nevěřím..
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”