Pohyb kurzorem = sekání notebooku Vyřešeno
Pohyb kurzorem = sekání notebooku
Zdravím , omlouvám se že tímhle problémem zatěžuji 2 témata , ale od poslední akualizace windows se mi zatěžuje pc i když nic nedělám ( log sem vložil do Hijack sekce ) . Ale všiml sem si toho že viditelné problémy nastávají až při pohybu kurzorem a to jak myší tak touchpadem - sekavý pohyb kurzoru , sekání videa a zvuku . Jediné co můžu bez problémů dělat je sledování filmů nebo videí ( při tom nemusím pohybovat myší ) . Tak mě napadlo jestli to nemůže být chyba i něčeho jiného HW , SW , nebo jestli se s tím už někdo nesetkal . Děkuji
Re: Pohyb kurzorem = sekání notebooku
Ahoj,
měl jsem podobný problém asi 3 dny zpět. Nový notebook koupený před 3 týdny se mi po noci najednou z ničeho nic začal pokousávat. Zvuk z youtube a z celého PC byl digitálně tříštivý, sekaný zvuk. Sekaly se mi i hry a kurzor, přičemž vše předtím běželo bez problémů. Aktualizaci jsem udělal až po tom, co se mi tento problém objevil.
Nicméně jsem si z ničeho nic všiml ve správci úloh programu, který měl asi kolem 100 000 k zátěž (intel technology access server.exe). Úlohu jsem ukončil a problémy byly fuč... Po chvíli se problém objevil znovu, program jsem tedy vymazal... Přes odebrání softwaru a zatím vše běží v pohodě.
Snad to pomůže. Tobě či komukoliv jinému...
měl jsem podobný problém asi 3 dny zpět. Nový notebook koupený před 3 týdny se mi po noci najednou z ničeho nic začal pokousávat. Zvuk z youtube a z celého PC byl digitálně tříštivý, sekaný zvuk. Sekaly se mi i hry a kurzor, přičemž vše předtím běželo bez problémů. Aktualizaci jsem udělal až po tom, co se mi tento problém objevil.
Nicméně jsem si z ničeho nic všiml ve správci úloh programu, který měl asi kolem 100 000 k zátěž (intel technology access server.exe). Úlohu jsem ukončil a problémy byly fuč... Po chvíli se problém objevil znovu, program jsem tedy vymazal... Přes odebrání softwaru a zatím vše běží v pohodě.
Snad to pomůže. Tobě či komukoliv jinému...
mě to dělá to samé...jsou to 3 dny .nemůže to dělat McAfee Security ?
Ten shi. jsem vymazal hned první den. Takže to to nebude...
Jak řikám mě zatím funguje tohle. Než jsem přišel na ten proces spouštěl jsem obnovu systému o týden zpět a vyplnul dokonce aktualizace woken, někde jsem četl, že to je na 99% tím, ale vždy to šlapalo jen dokud jsem to druhý den zapnul znovu pak to bylo na novo. Zítra uvidím, jestli mi to zas bude blbnout po zapnutí... Snad ne
Jak řikám mě zatím funguje tohle. Než jsem přišel na ten proces spouštěl jsem obnovu systému o týden zpět a vyplnul dokonce aktualizace woken, někde jsem četl, že to je na 99% tím, ale vždy to šlapalo jen dokud jsem to druhý den zapnul znovu pak to bylo na novo. Zítra uvidím, jestli mi to zas bude blbnout po zapnutí... Snad ne
Re: Pohyb kurzorem = sekání notebooku Vyřešeno
Taky sem o tom něco málo četl , když sem prohlížel ty nejnáročnější procesy , na druhou stranu sem měl v noťasu asi trochu havěti , a jak to teď postupně podle pokynů čistím tak se to zlepšuje , každopádně si o těch (intel technology access server.exe) procesech a dalších hovadinkách ještě něco pročtu a pokud to nebude životně důležitý tak se toho taky zbavím .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3076
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57