LG gsa-H50LRBB lightscribe
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podobný problém tady ve fóru již byl a tazateli nakonec pomohlo až odinstalování Daemona, ale pravděpodobně to způsobují jen některé verze.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- BobekRob
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak už jsem z toho úplně v pr... .Dal jsem palírnu do mého pc a zase úplně to samé.Přitom u kamaráda bez problémů.Dokonce jsem i nainstaloval novější verzi nera a když dám otestovat mechaniku tak mi vyhodí chybu a u kámoše vše o.k.Zkusil jsem i odinstalovat daemona a nepomohlo to. Tak opravdu nevím co s tím.
pak mně napadá jedině ještě nový windows ale to se mi nezdá,že by to pomohlo.Mám windows už 3/4 roku šlape bez problémů.

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím možná ignoruješ moje příspěvky, tak naposled ti to zkusím napsat - Zkus vyměnit datový kabel.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Nemáš náhodou v PC dvě vypalovačky? Ještě mi totiž napadlo, že pokud by byly obě nastavené jako master, mohlo by to dělat problémy. Podívej se na mechaniku kde má jumper. Popřípadě zkus (poud máš v PC 2mechaniky) tu původní odpojit a tuhle tu co zlobí nech samostatnou a nastav ji jako master a zkus jestli bude číst.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- BobekRob
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem po třech hodinách instalace windowsu zjistil že je vše stejné.Pak už mě napadlo jen jedno,mám v pc dvě mechaniky,tu novou mám na master a druhou na slave tak tu na slave jsem odpojil a vida vše je o.k.Pak koukám na forum že mi to tu taky radíte
,jen nechápu jak je možný že na to samý zapojení mi ta stará palírna jela a tahle tak při tomto zapojení nechce komunikovat.Jak teda mám zapojit tu druhou vypalovačku aby chodila taky???
Když jí mám na slave tak mi master ( ta nová lg ) nemaká,když dám tu druhou palírnu na cable select tak je to to samé.Kšandy jsou v pohodě.Při spouštění pc musím windows odpálit dál klávesou F1 aby pc naběhlo do systému.Předtím to tak nebylo. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš datový kabel jen 40 drátový, vyměň jej za 80ti drátový. Pak nastav jednu vypalovačku na Master a připoj na konec kabelu a druhou na Slave a připoj na střed kabelu. Pomohlo to? Ještě mrkni zda vypalovačky jedou v DMA a ne v PIO módu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”