Zdravím, nechci spamovat, jen jsem si říkal, že by to zde také mohlo někoho zajímat. S kamarádem chceme vytvořit web. Konkrétně se jedná o virtuální hřbitov. Půjde o složitý a nákladný vývoj, protože nechceme dělat žádnou "fun stránku". Chceme vytvořit web, dá se říct, na světové úrovni. Pokud tento projekt někoho více zajímá a bude se mu líbit náš nápad, budeme velice rádi za jakkoukoliv ofrmu podpory! Díky! Více info v odkazu.
https://www.startovac.cz/projekty/virtu ... nom-miste/
Podpora vývoje webu
Re: Podpora vývoje webu
Vybíráme 250 000. Po odečtení DPH, odměny startovači, a v případě, že bychom vyprodali všechny odměny fyzického typu (uklízení, svíčky), tak nám zbyde 130 000,-. S tím vším co tam chceme (od přihlašování přes fb, pay U, spořitelnu, multilanguage, webhosting, vytvořit přes 200 animcí...) tak nám většina firem řekla, že začínáme s cenou na půl milionu Kč, ale může se to vyšplhat na více. My, ale spolupracujem s firmou, kterou známe a ta nám dala nabídku, že to bude něco mezi 90 - 150k Kč. Cena je reálná. Ověřoval jsem si to i u 2 kamarádů, kteří se vyznají a řikají, že bez firmy a ze známostije ta cena je okolo 200k. Kamarád konkrétně řikal, že on by na to potřeboval cca 3 měsíce, aby ta stránka byla opravdu funkční, pěkná, testovaná, bez chyb,a použitelná. Za 3 měsíce práce si dneska myslím nikdo profesionální 20k neřekne, ale pokdu o někom víte, kdo by nám to udělal se smlouvou levněji a má k dispozici servery, budeme velmi rádi!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Hezké poledne!
Jestli to chápu dobře, tak tento projekt bude celosvětový?
Máte již nějak vyřešený marketing?
Nejlepší pro vás by bylo, kdyby jste si web udělali sami, byly by mnohem menší výdaje a udělali by jste si to přesně tak, jak chcete.
Jestli to chápu dobře, tak tento projekt bude celosvětový?
Máte již nějak vyřešený marketing?
Nejlepší pro vás by bylo, kdyby jste si web udělali sami, byly by mnohem menší výdaje a udělali by jste si to přesně tak, jak chcete.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zdravím,
ze začátaku, bychom byli pouze v okolních státech, protože, zde máme známé (rodilé mluvčí), kteří by pomohli s údržbou webou. Do budoucna se počítá s celou Evropou a anglicky mluvícími státy.
Bohužel ani jeden z nás nemáme zdaleka tak rozsáhlé IT schopnosti na to, abychom web vytvořili sami.
ze začátaku, bychom byli pouze v okolních státech, protože, zde máme známé (rodilé mluvčí), kteří by pomohli s údržbou webou. Do budoucna se počítá s celou Evropou a anglicky mluvícími státy.
Bohužel ani jeden z nás nemáme zdaleka tak rozsáhlé IT schopnosti na to, abychom web vytvořili sami.
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jak ho pak budete spravovat? Nebo si na to pak najmete zase nějakou externí firmu?
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
Zdravím, budeme při celém vývoji webu a je nám slíbeno široké zaškolení, jak web spravovat sami. Při dalším vývoji stránky, nebo velkých změnách , jsme dohodnuti na dlouhodobé pomoci, právě s touto firmou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3146
-
od petr22