Velký problém s registry
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Velký problém s registry
Dobrý den,stáhl jsem si program RegCleaner ,že si urychlím PC a používal jsem ho poprvý takže jsem označil vše a dal smazat a uplně jsem si posral komp ! nejde mi nic kromě internetu když kliknu na Tento Počítač tak se mi neotevře ! Poradte mi někdo pls co udělat proto abych nemusel přeinstalovávat WINDOWSY ! Mám totiž na Pc originální windowsy a když to přeinstaluju tak o ně přijdu ! prosím HELP ! 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No urcite to podle mne nezpusobil RegCleaner...pouzival sem ho taky a nikdy nic takovyho se mi nestalo. Pokud si opravdu myslis, ze to zpusobil RegCleaner zkus se kouknout jestli nedela zalohy a dyztak zkusit obnovit. Pro jistotu sem hod log z hijackthis
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
no já se nikam kromě na net nedostanu,všechny ikony na ploše jsou stejné prázdné a změnila se jim přípona na .Ink a když chci kliknout třeba na soubor .exe , .rar nebo na to .Ink tak mi to napíše chybovou hlášku :
C:\Documents and Settings\Administrátor\Plocha\xxx.Ink(nebo exe ,rar)
K souboru není přidružen program, který by mohl akci provést. Vytvořte přidružení pomocí ovládacího panelu Možnosti složky
EDIT: když se tak nad tim zamyslim tak jediné co je špatně ,že pc neví jakou akci provést,takže kdyby někdo byl tak hodný a dal mi na net registr na opravu tohohle,tak by to mělo jít... Ale musí to být tak nahráné aby když na to kliknu se to rovnou nainstalovalo a nebylo to třeba v raru
C:\Documents and Settings\Administrátor\Plocha\xxx.Ink(nebo exe ,rar)
K souboru není přidružen program, který by mohl akci provést. Vytvořte přidružení pomocí ovládacího panelu Možnosti složky
EDIT: když se tak nad tim zamyslim tak jediné co je špatně ,že pc neví jakou akci provést,takže kdyby někdo byl tak hodný a dal mi na net registr na opravu tohohle,tak by to mělo jít... Ale musí to být tak nahráné aby když na to kliknu se to rovnou nainstalovalo a nebylo to třeba v raru
jednak je to lnk (LNK) a druhak dle meho nazoru sis rozjebal registrace pripon (mimo jine). Podle me to nejlepsi co s tim muzes udelat je preinstalovat system, protoze pripony ma kazdy v registrech individualne (vcetne cest, uid programu apod.) a tim padem nekdo jiny bude mit jiny uid programu a tudiz Ti asi cizi registry nepomuzou.
pro priste doporucuji nasledujici postup:
http://support.microsoft.com/kb/322756/cs
pro priste doporucuji nasledujici postup:
http://support.microsoft.com/kb/322756/cs
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu, proč jsi označil a smazal vše. I když jsi ho použil poprvé, je to tam napsané dost jasně. Návod na použití RegCleaner bys tady určitě někde našel.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo aha takze ty si proste v tech zalozkach smazat vsechno? Jestli jo tak to je potom jasny. Ja to pochopil tak, ze si to smazal az po kontrole a proto sem psal, ze je blbost aby ti to udelal RegCleaner. Zkus este obnovu systemu nebo jak sem rikal zkus najit jestli nedela RegCleaner zalohy.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsi to nenastavil jinak, mělo by být defaultně nastaveno vytváření záloh. Tak to můžeš zkusit obnovit. Když spustíš program, je to záložka úplně vpravo. A pro příště si RegCleaner nastav: Možnosti - Čištění registru - Metoda - Automaticky (zaškrtni). Pak dáš jen Nástroje - Čištění registru - Spustit vše. A nemělo by ti to žádné škody nadělat. Ale jestli je RC dost účinný nevím, páč i po jeho použití mi třeba CCleaner nebo TuneUp stejně najdou další nepotřebné záznamy v registrech.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mne nic jinyho nez preinstalovani woken ti nezbejva. Ani ty registry ti nikdo poslat nemuze, protoze nevi co vsechno v kompu mas a navic by to byla hrozna prace.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat