Velký problém s registry
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sorry, ale svoje registry ti posilat nebudu v zajmu sve ochrany :) s tim cd-keyem si nejsem jistej, ale mam takovy tuseni, ze se to zjistit dalo.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže zálohy registrů to neděl? např.: CCleaner ti udělá zálohu v dokumentech = pokud mu to odsouhlasíš. Já bych udělal pod obnovení! = nějaký starý aby ten PC byl i relativně čistý... Posílat registry bych nedoporučoval (to neznamená že bych ti nechtěl pomoct!) je to kravina! Udělalo by ti to tam bordel (ještě větší něž tam je - věř mi jde to!).
edit:\\ samozřejmě je nejlepší přeinstalovat Windows!
edit:\\ samozřejmě je nejlepší přeinstalovat Windows!
Naposledy upravil(a) Anonym dne 24 pro 2007 12:02, celkem upraveno 1 x.
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Hmmm podivej, co ja cim tak zjistit jde max. poslednich 3 peticisli z klicxe.... neoficialne snad i celej klic, se kterym byly win nainstalovany, otazka je jestli to tam nekde jeste mas :) co bych Ti doporucil je najit svuj COA stitek a pouzit ten
jinak kdyz udelas opravnou instalaci ktera uz byla popsana v nekolika prispevcich jinde :) tak Ti obnovi registry do cisteho stavu jaky je po instalaci, tzn vetsina porgramu Ti porad spustit nepujde, ale mela by Ti fungovat aspon system, sprava, zakladni instalace, tak muzes zkusit nainstalovat nejake programy znova, uvidis co se Ti rozjede... jinak nezbyva nez cisty format.

jinak kdyz udelas opravnou instalaci ktera uz byla popsana v nekolika prispevcich jinde :) tak Ti obnovi registry do cisteho stavu jaky je po instalaci, tzn vetsina porgramu Ti porad spustit nepujde, ale mela by Ti fungovat aspon system, sprava, zakladni instalace, tak muzes zkusit nainstalovat nejake programy znova, uvidis co se Ti rozjede... jinak nezbyva nez cisty format.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to už tady bylo hodněkrát.. jestli jsi v PC ještě lama tak to nech na zkušenějšího...
vlož instalační CD/ zformátuj disk/řid se podle pokynů... Máš to tak na 2 hodiny přijdeš o všechno... nainstaluj antivirák instalačky atd...
ps.: to je jen takovejk náčrt ještě se na to koukni někde na netu! nebo i tady!
vlož instalační CD/ zformátuj disk/řid se podle pokynů... Máš to tak na 2 hodiny přijdeš o všechno... nainstaluj antivirák instalačky atd...
ps.: to je jen takovejk náčrt ještě se na to koukni někde na netu! nebo i tady!
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem zjistil,že jediné co je špatně je,že nejsou k souborům přidružené programy,ale jak to udělat když to nemám v nabídce ? když mám soubor obázek tak ho otevřu třeba v malování,ale když je soubor exe tak nevim jak to k něčemu přidružit prostě to nikde neni.... ! Jediné co mi ted jde je prohložet si obrázky a otvírat rar soubory,ale když chci spustit exe tak to nejde a nejde ani otevřít třeba složku !
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem zkouše se nějak dostat do tento počítač až se mi to podařilo tak jsem klik na místní disk C:\ a napsalo mi to jestli chci naformátovat tak jsem dal ANO ,ale pak to napsalo chybu abcych ukončil všechny diskové nástroje a jiné programy používající tuto jednotku ,poté formátování opakujte. Nevíte jak to mám ukončit abych to mohl naformátovat ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5739
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22