Tak, stalo se něco nepěkného :-/
Na obrázku lze vyčíst teploty, vytížení při hraní CoD Warfare na velmi vysoké, zapnuto, zapnuto,... na tyto detaily jsem to hrál i před taktováním. Ano, to je pěkné :)
Ale problém ?
Začneme u Warthunder včera jsem hru hrál s 250 fps a nyní se sotva dostanu na 50 fps a mám stejné detaily jako včera.
A co je ještě zajímavější ? Hra league of legends. Ráno jsem ji hrál na velmi vysoké detaily s 300fps. Nyní hraju na velmi nízké s 120 fps a ultra 80fps, takže si myslím že to není na integoravené grafice, protože ta by to dle mého nerozjela ani na tolik fps a hlavně na nízkých detailech mám na jiném PC s horším CPU i GPU 120fps na medium.
Doufám, že grafika není nijak poškozena, zátěžové testy dopadly ok a teplota kolem 60´C. Hry jsem zkoušel optimalizovat přes NVIDIA Experience a také spustit a výsledek je naprosto shodný jako přes zástupce. Zkoušel jsem různá nastavení a už si nevím rady. Pomohl by mi někdo prosím ?

-
Takže 50% opraveno .. Odinstaloval jsem všechno z dneška ohledně taktování .. PC prošel antivirem pro jistotu ... nakonec pomohl bod obnovení z 2.4 instalace direct X ... na lolku jsem zpátky, ale objevil jsem tento zajímavý Bod obnovy, takže jestli se nepletu jde, program Asus GPU Tweak změnil nastavení systému někde kam jsem se nemohl dostat nebo nenašel a nastavil na méně nárokové hry menší výkon/W ... ? Ale i tak bych měl rád GPU nataktovanou alepsoň trochu s tím, že mi Lolko + WT půjde .. neví někdo co bych pro to mohl udělat ? :)