Ztratily se mi CD-RW a DVD-RW mechaniky
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ztratily se mi CD-RW a DVD-RW mechaniky
Ani o Vánocích si počítač nenechá chvilku bez problémů. Zničeho nic se mi v počítači ztratily cd a dvd vypalovačka a když je ve správci odeberu tak se přidají ae jen takhle a nemůže to nalézt ovladače v biosu sou tyto mechaniky normálně vidět nemůžu ani zkusit najít ovladače z CD win xp. Přikladam obrazky pokud nekdo neco vite budu vdecnej za kazdou radu

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
je to jen muj osobni tip ale podle me je to neco podobneho tomuto:
http://support.microsoft.com/kb/270008
podivej se u sebe (mozna to cislo za Class bude jine) jestli tam nekde nemas v registru v podobnem umisteni Lowerfilters a upperfilters
http://support.microsoft.com/kb/270008
podivej se u sebe (mozna to cislo za Class bude jine) jestli tam nekde nemas v registru v podobnem umisteni Lowerfilters a upperfilters
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi jsi odinstaloval Alkohol, neho Daemon Tool. Jesli máš mechaniky na řadiči IDE II, odeber řadič a restaruj PC. Ovladače se znova natáhnou ze zálohy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no poskozenej radic si myslim ze to nebude protoze to z nich normalne bootuje zkusim ty dalsi typi co ste tu psaly odebiral sem nero 8 a daemon tools a daemona sem odebral odstranenim protoze nebyl v pridat odebrat programy
EDIT: jeste pridam chybove hlaseni obou mehcanik a toho radice
mechanika CD-RW - Ovladač zařízení byl pro tento hardware úspěšně zaveden, ale nelze najít hardwarové zařízení. (Kód 41)
mechanika DVD-RW pise to same
SCSI/RAID host controller - Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)
EDIT: jeste pridam chybove hlaseni obou mehcanik a toho radice
mechanika CD-RW - Ovladač zařízení byl pro tento hardware úspěšně zaveden, ale nelze najít hardwarové zařízení. (Kód 41)
mechanika DVD-RW pise to same
SCSI/RAID host controller - Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)
-
- Pohlaví:
Něco podobného mi udělala odinstalace Daemon Tool, nepomohly ani stažené řadiče z webu. /Chtěl jsem spustit hru, která Daemon Tool vyžadovala, nainstaloval a hru jsem stejně nespustil, tak jsem to zase odinstaloval, ale začaly problémy. Jednou nebyly mechaniky, pak zase HDD. Musel jsem přeinstalovat, ale zkus je někde vygooglit a přepsat. Už je nemám, jelikož nepomohly, tak jsem je odstranil.
Zpět na “Problémy s hardwarem”