Přiznávám, stran Windows ME jsem přestřelil v tom, že jsem o nich psal bez vlastních zkušeností.
A taky gratuluju těm, kteří s nima měli dobré zkušenosti, jako gratuluju k jakýmkoli dobrým zkušenostem, těch nikdy není dost.
Vzal jsem za bernou minci recenze, které jsem na ně četl, jakož v masovém měřítku jepičí život procentuálního zastoupení Windows ME (mmch by mě zajímalo,
jestli s nima nakonec Ltb udělal dobrou zkušenost).
jarod72pm píše:…problém tu je pak v některých lidech co PC mají doma 5 roků a myslí si o sobě že jsou něco extra + našprtají tabulky pět recenzí
naučí se instalovat widle a pak si začnozu tady o sobě myslet že spolkly chytrost - viz : myloš
pak do toho zapojíme emoce a začneme si nadávat …
Hej, tohle je sprosté. S PC pracuju od roku 91 (vážně pak a se svým někdy od roku 93 nebo 4). Ne 5 let.
Ano, podlehnu občas emocím, tu a tam použiju silnější výraz, ale nedehonestuji své odpůrce domnělými kydy o jejich osobách. Nesnažím se toho, s kým se o něco přu, pošpinit vylhanostmi, abych snížil jeho důvěryhodnost.
Kdybych se choval podobně, už dávno bych ti vmetl do tváře češtinu: „
myslet že spolkly chytrost - viz : myloš“ nejsem ženského pohlaví. Nemusel bych tě ani chytat na tom, co jsem si o tobě vymyslel (ale bylo by to podobně nefér; takhle se prostě neargumentuje).
jarod72pm píše:…o tom jak funguje DOS nebo nefunguje - tak taky v podstatě nechápu co měl ten "doplněk" znamenat
přeci když je něco postaveno na DOSu jak se to může tvářit že ne když bez toho nejedou aplikace- ?že by snaha ze sebe udělat hlupáka? nikdo to tu jednak nesežral a jednak nechápe o co GO.
Tak tady přesně nerozumím, co máš na mysli oním doplňkem, který „nikdo nesežral a nikdo nechápe“ – zase nepodložené kydy, tentokrát o mínění ostatních. Nemluv za ně; jestliže nechápou, mohou to napsat sami.
Win ME stojí na DOSu, ale režim DOS je zablokovaný, nedostaneš se do něj (možná nějakým nestandardním způsoběm, ale ME tě do něj nepustí); je na tom něco nepochopitelného?
Win 2000 nestojí na DOSu, nýbrž na jádru NT. Je na tom něco nepochopitelného?
-----------
Konečně pak, abychom vybředli z hádek – pár slov na adresu Anonyma, neboli k dotazu:
Jak už jsem uvedl, osobně odporučuju buď 2000 nebo 98SE, ale nakonec se stejně musíš rozhodnout sám, který systém na tom počítači nebude padat a naopak bude splňovat většinu požadavků, takže klidně vyzkoučej i ty ME, pokud se ti bude chtít.