Takže.. mám takový 2 problémy..no nvm jestli to jsou problémy, ale to je jedno..
1. ::
Instaloval jsem drivery od grafický karty nVIDIA GeForce 8600GT a ani nebyla dokončena instalace a resetl se mi kompl.. tak jsem se chtěl jenom ujistit, jestli to mám dokončený.. zabírá to 58,3mb.. je to všechno dokončený? Má někdo stejnou kartu? Když tak si ty drivery odinstaluju a znova nainstaluju..?
2. ::
Na HDD mám plnou kapacitu 232GB a mám volno už jenom 183GB.. a vůbec nvm čím se mi to může zaplňovat..protože např. Program Files zabírá jenom 2gb.. třeba nějaký aktualizace nebo co..?
Jestli jsem to pochopil dobře, tak máš problém nainstalovat ovládače pro grafiku. Evidentně se ti tam něco nainstalovalo. Jak zde již bylo psáno, odinstaluj ovládač ( samozřejmě NVIDIA display driver ) a nainstaluj ho znovu.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
no já je jen přeinstalová vám a žádnej problém jinak dej odinstalovat komplet kromě ovladače displaye já to tak dávám
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).