Ahoj,
Mám teď problém s mechanikou, souvisí to i s windowsama.. Když dám do mechaniky prázdné CD nebo DVD tak mi je ani nenalezne. TZN: Při zasunutí se mechanika roztočí, ale ne obrazovce mi nenaěhne tabulka co mám provádět dál s prázdným diskem. Když kliknu na CD/DVD ikonu oběví se mi tabulka že disk není přístupný.. co s tím???
Prázdné CD/DVD nenalezne?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, vítám tě tu na PC-HELP.
Vidíš ten disk v jiných vypalovacích programech?
Vidíš ten disk v jiných vypalovacích programech?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkousel si jina prazdna dvd/cd nebo jenom jedno?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napis presny typ vypalovacky. Zkus taky nainstalovat nejnovejsi firmware. Je mozne, ze ten firmware co mas nejaka dvd/cd nemusi podporovat.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ten fiirmware.... jinak dal ti asi neporadim.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Když nechce Nero pálit – pracuješ jako administrátor?
Nevím jak nejsoučasnější Nero, ale starší verze potřebovala, aby se přiřadila práva pálit, jinak mohl pálit jen admin.
http://download.chip.eu/cz/download_cz_111835.html
Nevím jak nejsoučasnější Nero, ale starší verze potřebovala, aby se přiřadila práva pálit, jinak mohl pálit jen admin.
http://download.chip.eu/cz/download_cz_111835.html
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”