DVD mechanika

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jan Lejsek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

DVD mechanika

Příspěvekod Jan Lejsek » 27 pro 2007 15:31

Ahoj všichni,mám malý problém s mojí DVD mechanikou,mám LG GWA 4164B.Mám ji už víc jak rok,myslím.No a předtím mi fungovala normálně a teď jakoby si ta DVD mechanika zkracovala seznam formátů které může přečíst :D.Už jsem tu našel nějaké odpovědi ale ptám se radši ještě jednou.Vše co jsem snad mohl udělat jsem udělal.Sehnal jsem nový ovladače,aktualizoval firmware,vyndal jsem ji a vyčistil.Tak už teda nevím.Zítra jedu do města a koupím novou ale nerad bych abych si ji koupil zbytečně.Nic z toho co jsem udělal samozřejmě nepomohlo :D.Tak dík za pomoc hoši
Intel E8400@3GHz - ATI Gigabyte HD4850 - 4 GB RAM 800Mhz - LG "22" flatron,2ms,LCD

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 27 pro 2007 15:44

Mechaniky od LG moc nevydrží. Pokud na ní pálíš jak smyslů zbavený, tak má maximálně rok života. Pak se jí přestane chtít číst některá dvd, při vypalování hučí jako vysavač... Znám to z praxe... :wink:

Kup s novou.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 27 pro 2007 18:05

mike007: Tak já mám: LG DVD-RAM GSA-4120B už asi 3 roky, zatím funguje (používaná docela fest) jen co zlobí je pálení DVD9. Ale řekl bych, že to dělá od začátku. Ale taky nejspíš koupím novou, jen nevím, jestli nemám radši šáhnout po Plextorovi, co jsem slyšel, tak tam už kvalita taky nic moc, že prý je to OEM. Ještě zkusím sehnat nějakého hardweráře, přehodit vypalovačku dle manuálu upgradu firmware a šoupnout jí 1.15, to je poslední oficiální, mám tam zatím 1.11. Píšou, že to zlepšuje kvalitu pálení DVD9 ...

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 27 pro 2007 19:04

X: Mě vypalovačka vydrží max. rok, pak jde do elektronického nebe :-) Zatím vše od LG.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 27 pro 2007 19:10

mě extrémě držela lite-onka teď je v pohodě palírna Samsung
s LG jsem měl vžy nějaký problém dřív to byla i otázka ceny LG nejlevnější -nejprodávanější-nejporuchovější :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 pro 2007 21:34

Vlastně konkrétně nepíšeš co máš s DVD pálírnou za problémy. Jinak mám LG 4163 a stále bez problémů a už má též nějaký pátek za sebou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”