Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
Re: Čo potrebujete na hranie GTA 5 ala rozbehne Váš PC GTA 5
Já vím, ale myslel jsem si že na HD4870 by to mohlo jet lépe, není ti zas tak slabá grafika.
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:47, celkem upraveno 3 x.
I tak by mě to zajímalo. Já sám hraju na GT640M (1600x900) odrazy a textury na high a jede stabilně na 45-50 FPS.
A tak by mě zajímalo jestli na GT630M s rozlišením 1366x768 a všem na normal (včetně textur) jel taky nějak tak.
A tak by mě zajímalo jestli na GT630M s rozlišením 1366x768 a všem na normal (včetně textur) jel taky nějak tak.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsem to na 540M, což je prakticky ekvivalent 630M, vše na normal, 1366x768 a jelo to cca 35FPS, při explozích to padalo na cca 28. V nouzi to hratelné je
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
díky za info :).
RedMasterSK chcem sa ťa opýtať ohľadom toho MSAA 8x. Veľa ľudí si robí videá na youtube a píšu, že majú very high full hd na danú grafickú kartu, lenže ony majú 4 veci very high zvyšok maju normal...takže sa ťa pýtam či dokáže grafická karta R9 290X utiahnuť GTA V na MAXED OUT, maxed out to je to, že všetko čo ti gta v v grafike ponúka nastavíš na maximum teda msaa 8x+reflection 8x fsaa all very high 2x Ultra 16 anti-aliasing.
-
- Pohlaví:
Mne by aj tých 40FPS stačilo, nepotrebujem viac, ale to už je najlepšia grafika od AMD potom už len 295x2. Zase potom je už výkonejšia GTX 980 ale tá stoji 650€, čo už je strašne veľa. Ono mne sa na X360 stáva to, že ak napríklad si dám sniperku a pozorujem obraz, a hýbem obrazom tak budovy, drôty, stromy, domy, cesty, žeriavy všetko toto sa tak hýbe proste napr. Na lietadle jak maš krídlo tak nemáš krásnu rovnú hranu ale schodikovú, nie je to spôsobené televízorom ale samotným xboxom. Práve toto ja nechcem mať na PC, takže sa pýtam čo to môže spôsobovať...MSAA? Anti-aliasing?
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:45, celkem upraveno 3 x.
Postni postni
Mohol by si mi ukázať prosím koľko maš FPS ak všetko nastavíš na maxed out? Pomohlo by mi to.

-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:45, celkem upraveno 3 x.
Nemyslim nahrávať len napíš koľko maš fps pri maxed out. Urobil by si screen v hre ako to vyzera? Najlepšie niekde kde vidno mesto pekne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2472
-
od petr22