Instalace XP
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
bože takhle sem to nemyslel ale třeba takhle http://www.emag.cz/ultimate-boot-cd-posledni-zachrana/ pokud ale neválíš angličtinu nevím já sem se v tom plácal jak vosa v limonádě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve stáří těch xpček to není. Teď jsem instaloval sestře verze 2001 do novýho kompa a žádnej problém. Pak jsem ji tam jenom přidal sp2 a aktualizace a xpčka běhaj jedna radost.A nezdá se mi že by xpčka nenabídly při instalaci typ souborů pro formát - ntfs, fat 32.
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak sem to zkusil s ovladacema na SATA...vypadalo to ze uz to vsechno konecne jde tak jak ma, ale zase kdyz se komp restartoval a melo se pokracovat v instalaci tak ted uz tam neblika carka, ale rovnou se ten komp restartuje a to je porad dokola...Kdyz se na ty disky divam v partition magicu tak prvni mam normalne NTFS (sviti ruzove) a ten na kterej instaluju je BAD (a sviti zlute).
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
No jestli se ti ty ovladače natahli jen do RAM je jasny že po restartu tam nebudou a musis mu je dat znova a pak pokracovat v instalaci. jenze pri dalsim restartu to bude to same a netusim jak se toho zbavis. Bohuzel patrtion magic neznam takze nemuzu radit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Muze bejt tento problem zpusobenej tim, ze sem nemel ten diskovej oddil kam instaluju nastavenej jako aktivni?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To by si měly Wokna udělat samy.
Zkoušel ses dostat pomocí F8 do nouzáku?
Zkoušel ses dostat pomocí F8 do nouzáku?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ihned po restartu vyjmout CD s instalací Winů z mechaniky a pokud Windows naběhnou, zase je tam vlož.
Ale asi máš ještě jiný problém, vytvořil jsi na tom novém disku oddíl, nebo oddíly, první oddíl naformátoval a pak instaluješ?
Ale asi máš ještě jiný problém, vytvořil jsi na tom novém disku oddíl, nebo oddíly, první oddíl naformátoval a pak instaluješ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problem je v tom, ze ty okna se vubec nenainstalujou. Po formatu a zkopirovani souboru probehne restart a tam, kde ma instalace pokracovat blika jenom bila carecka...uz sem i dodal SP2 pomoci nLite a dela to furt to sami...nechapu v cem je problem.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je tam vytvorenej jeden oddil. Vzdy ho zformatuju souborovym systemem NTFS pres isntalacni cd windows.
edit: Jeste sem nezkousel ty winy s SP2 a ovladacem na SATA. Sem si tam ten ovladac taky zakomponoval, ale ono to zahlasilo nejakej error pri nacitani driveru, ale ja na to pak zapomnel
edit: Jeste sem nezkousel ty winy s SP2 a ovladacem na SATA. Sem si tam ten ovladac taky zakomponoval, ale ono to zahlasilo nejakej error pri nacitani driveru, ale ja na to pak zapomnel

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016