odstranění kritických objektů z pc

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 12:09

POstupovat velmi opatrně nejprve zjistit co jsou zač a pak teprve mazat Vlastnosti složky zobrazit skryté soubory.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
1danab
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod 1danab » 28 pro 2007 12:33

ale Avast mi celou dobu nic neukazoval až teď ....je mi to divný...navíc když je dám vyhledat tak mi je to nenajde...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 12:40

V hledat rozšířené možnosti prohledávat systémové a skryté složky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

1danab
nováček
Stav:

Příspěvekod 1danab » 28 pro 2007 12:53

tak ani tak mi to nevyhledalo...může se stát,že by se to tam objevovalo třeba i z důvodu,že byla některá složka špatně odinstalovaná?

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 28 pro 2007 12:56

Složky se mažou. Co to je za složky?

1danab
nováček
Stav:

Příspěvekod 1danab » 28 pro 2007 13:04

sorry já se spletla,nejsou to složky ...napíšu přesně co mi to ukazuje ...

C:/Documents and settings/uživatel/.../00PADFIL.BIN
C:/Documents and settings/uživatel/.../01MOVIES.BIN
C:/Documents and settings/uživatel/.../02CARS.BIN
C:/Documents and settings/uživatel/.../03SOUND.BIN
C:/Documents and settings/uživatel/.../04PROSTR.BIN

tak tohle se mi tam objevuje....včera tam toho bylo ještě víc ale asi tím čištěním to je pryč...

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 28 pro 2007 13:10

Né že bych to věděl na 100%, ale myslím si, že tyhle složky jsou potřebné ke správnému chodu pc (užovatelských účtů), takže to je v pořádku.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 pro 2007 13:14

Vzal bych Mwaw v nouz režimu Woken pokud nevyhlásí žádné chyby a nenajde ani žádné smetí nechal bych to spát.

1danab
nováček
Stav:

Příspěvekod 1danab » 28 pro 2007 14:04

Soubor C:\Documents and Settings\Uživatel\Plocha\SmitfraudFix.exe//data.rar/SmitfraudFix\Reboot.exe indentifikován jako "not-a-virus:RiskTool.Win32.Reboot.f". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "grokster Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "smitfraud Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "mirar Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCR\SongsDB.SDBDropTarget" odkazuje na neplatný objekt "{AB97EDE4-091B-405F-83E6-9A31AD18EDAF}". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCR\SongsDB.SDBDropTargetRip" odkazuje na neplatný objekt "{7903D765-DA8C-4CB9-ADF2-F88D82E6BFFE}". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""E:\data\cdw32.exe"". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".001". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\WINDOWS\system32\dumphive.exe je infikovaný virem NULL.Corrupted !! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\Documents and Settings\Uživatel\Plocha\SmitfraudFix.exe//data.rar/SmitfraudFix\Reboot.exe indentifikován jako "not-a-virus:RiskTool.Win32.Reboot.f". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\Documents and Settings\Uživatel\SmitfraudFix\Reboot.exe indentifikován jako "not-a-virus:RiskTool.Win32.Reboot.f". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\WINDOWS\system32\dumphive.exe je infikovaný virem NULL.Corrupted !! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 29 pro 2007 14:09

Tohle se pokud smazat:
C:\WINDOWS\system32\dumphive.exe

Jinak vše v pořádku.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”