Ahoj,
Jedná se o pC v práci, na kterém je interní síť (email atd), nemám na něm přístup k internetu, což mě dost štve. Doma používam k desktopi USB WIFI ADAPTER. Tak jsem si říkal, že bych to zkusil i v práci, máme tam wifinu, ale cumet porad do mobilu mě taky nebaví.
Pujde nějak nastavit, aby mi fungoval mail, sdilene xls na interní síti a prohližeč přes tenhle wifi adapter?
díky...
2 internety v jednom pc
2 internety v jednom pc
Ryzen 5 2600
XFX RX580 8GB
Crucial MX100 256GB + 1TB
16GB DDR4 3200mhz
Corsair VS450
Keyboard : Bloody B254
Mouse : Logitech MX518 v2 2019
HP 25x 144hz
XFX RX580 8GB
Crucial MX100 256GB + 1TB
16GB DDR4 3200mhz
Corsair VS450
Keyboard : Bloody B254
Mouse : Logitech MX518 v2 2019
HP 25x 144hz
-
- Pohlaví:
Re: 2 internety v jednom pc
V práci bys nic takového dělat neměl, ostatně jsi určitě podepsal, že nic takového dělat nebudeš. U nás bys za to letěl.
Udelat to jde.
Ale pocitej s tim ze za to je v naproste vetsine firem vyhazov za hrube poruseni pracovni kazne.
Protoze je to prime spojeni firemni a verejne site (bez ohledu jak to ty nastavis).
Ale pocitej s tim ze za to je v naproste vetsine firem vyhazov za hrube poruseni pracovni kazne.
Protoze je to prime spojeni firemni a verejne site (bez ohledu jak to ty nastavis).
existuje nespocet reseni jak se "vytunelovat" ze site s firewallem, ale jestli nechces na blacklist zamestnancu zustan u toho mobilu a doufej ze tam nemate znudeny it
Myslis, ze to IT vyhledava rucne, kdyz se nudi? 
Na tohle jsou pekne automaticke monitorovaci nastroje, mas z toho i dukazni material pro personalni oddeleni.

Na tohle jsou pekne automaticke monitorovaci nastroje, mas z toho i dukazni material pro personalni oddeleni.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5671
-
od Atjov1