Zdravím,
Chtěl jsem se optat, jestli nevíte, kde bych mohl sehnat Web jako má například Grand-Host.eu.
Co jsme koukal, mělo to již hodně hostingů zdarma, měl bych také zájem.
Pokud by někdo věděl, prosím řekněte mi to. Co jsem tak hledal na internetu, nikde jsem to ke stažení neviděl.
WebAdmin Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WebAdmin
Máš na mysli ten vzhled, asministraci atd. ? Moc tě nechápu, pokud ano, tak nůžeš použít třeba WordPress, třeba hosting endora ti ho nainstaluje pouhým kliknutím, nebo si ho můžeš stáhnout a nainstalovat ručně.. Je i spousta dalších takovýchto programů, endora jich má v seznamu hodně. Pokud máš na mysl ale něco jiného, trošku více to vysvětli..
-
- Pohlaví:
Endora - snáď najhorší hosting ever. Tie ich reklamy čo ti rvú do stránku (reklamy na steroidy za mojich čias keď som tam mal web)... No fuj.
Radšej hostinger.
Radšej hostinger.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Vadí ti hosting jen kvůli reklamě? Je to jen jedna věta. Hostinger je lepší? To si nemyslím, když jsem na něm měl web, pořád to padalo, zkrátka error 500 a ne, nebylo to nastavením, nic jsem totiž nepřenastavoval, v souborech taky nic nepbvyklého nebylo.
-
- Pohlaví:
No jedna otrasná reklamná veta ktorú nejako začleniť do stránky je na porazenie a pôsobí to neprofesionálne.
Na Hostingery som mal web.. bolo to pomalšie, ale žiadny error 500 som nezažil.
Tak či tak, hostujem s maximálnou spokojnosťou na wedose - http://hosting.wedos.com/cs/webhosting.html.
Akurát je to platený hosting, ale tých pár eur ročne ma nezabije a platím si za kvalitu + neobmedzený priestor pre web
Na Hostingery som mal web.. bolo to pomalšie, ale žiadny error 500 som nezažil.
Tak či tak, hostujem s maximálnou spokojnosťou na wedose - http://hosting.wedos.com/cs/webhosting.html.
Akurát je to platený hosting, ale tých pár eur ročne ma nezabije a platím si za kvalitu + neobmedzený priestor pre web

Dobře, moc díky.
Jinak, mám hosting u Endory a jsem s tím spokojený, jen ta reklama, no. To je asi jedinné mínus zatím.
Jinak, mám hosting u Endory a jsem s tím spokojený, jen ta reklama, no. To je asi jedinné mínus zatím.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsme tvůj problémvyřešili, téma zamkni, to uděláš tou zelenou fajfkou.
Zpět na “Programování a tvorba webu”