Malé fps - GTA V
Re: Malé fps - GTA V
Pokud mu to jede špatně i s AMD Catalyst 15.4 beta, tak to horší už nebude. Každopádně za zkoušku nic nedá.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Už někdo z vás přišel na tento problém? Mám to úplně stejný, jak jedu autem tak mám strašný propad FPSek.. Třeba z 55 na 20 i méně.. AMD mi píše, že mám ten nejnovější ovladač..
Nikdo nic?
Už si fakt nevím rady, zkusil jsem snad úplně všechno a hra je opravdu nehratelná chvílema.. Poklesy klidně o 30fps... Mám R7 260X a ta hra na tom má běžet naprosto bez problémů.... Je úplně jedno, jestli mám nastavení na high nebo normal, dropuje to pořád... Když si zamknu FPS na 30 nebo 60, tak to stejně dropuje.. Ovladač na grafiku mám ten nejnovější.. 15.4 Beta..Může to být tím, že mám jen 4GB RAM nebo ne??
4 GB RAM DDR3-1333Mhz
AMD ATHLON II X4 640 3,0Ghz
MSI R7 260X 2GB DDR5 1600Mhz

4 GB RAM DDR3-1333Mhz
AMD ATHLON II X4 640 3,0Ghz
MSI R7 260X 2GB DDR5 1600Mhz
Zkus starší ovladače, ty beta jsou na 2 věci
No nevím, já teď kupoval novou grafiku, tak se automaticky stáhlo to nejnovější, navíc ta 15.4 je určená hlavně pro hraní GTA.. Tak pochybuji, že by starší ovladač v něčem pomohl, hlavně nevím, jaký zkusit. Nevyznám se v tom..
Teď jsem hrál asi půl hodiny GTA ONLINE (poprvé) a tam jsem žádný DROPy neměl... Záhada..
Teď jsem hrál asi půl hodiny GTA ONLINE (poprvé) a tam jsem žádný DROPy neměl... Záhada..
Nebudes to mit tim slabsim CPU? Ja mam Phenom ii X4 945 a po chvili se mi to co 2 sekundy drbne.. Bohuzel ani takt na 3,5GHz mi nepomoh.
edit: je ale pravda ze me fps nepadaji..
edit: je ale pravda ze me fps nepadaji..
Nejlepší je jít na stránky výrobce a stáhnout i tam od něj doporučený ovládač na grafickou kartu.
I já jsem se nechal zlákat 15.4 pro optimalizaci GTA V, ale ty ovládače dělají ve hrách víc bordelu než užitku.
I já jsem se nechal zlákat 15.4 pro optimalizaci GTA V, ale ty ovládače dělají ve hrách víc bordelu než užitku.
Procesorem to nebylo.. Stahl jsem ty ovladace 15.4 bety u kterých jsem se domníval, že je mám nainstalované a dropy přestaly.. Nicméně se objevil druhý problém... A to je, že program GTA V přestává pracovat... Někdy se ta hláška objeví po 1:30 hraní... A někdy třeba 4x během 10 minut při zapínání GTA... Teď se to třeba dělo, když jsem zapínal GTA ONLINE... 3x to spadlo při načítání a 1x během asi minutového hraní...:/ Už mě to vážně se*re...
Btw využití procesoru je při hraní max. 60%.. Mám silné podezření na RAMky.. (Využití 80-100%) 4GB, ale četl jsem, že dost lidí má stejný problém, přitom mají 8GB RAM.. Takže fakt nevim..:(
Btw využití procesoru je při hraní max. 60%.. Mám silné podezření na RAMky.. (Využití 80-100%) 4GB, ale četl jsem, že dost lidí má stejný problém, přitom mají 8GB RAM.. Takže fakt nevim..:(