Gamepad pro PC

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

pavlass2
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Gamepad pro PC

Příspěvekod pavlass2 » 02 čer 2015 14:34

Zdravím pánové, chtěl bych vás požádat o pomoc s výběrem gamepadu pro PC.
Je mi jedno, zda bude mít rozložení Xbox nebo Playstation, ale chci, aby byl bezdrátový a nabíjení bylo řešeno propojením gamepadu a PC USB kabelem, a aby se i při nabíjení dal používat.
Taky očekávám určitou kvalitu na úrovni té dnešní nebo minulé generace konzolových gamepadů jak konstrukcí (kvalitou designu, pevnosti materiálů, povrchu) tak i tím, že analogové páčky reagují nejen na směr vychýlení, ale i na velikost vychýlení, tedy pohnu-li páčkou mírně doleva, v závodní hře se kola natočí mírně doleva. Mé jediné dva gamepady, které jsem kdy koupil, toto neuměly, a buď zatáčely, nebo nezatáčely, nic mezi tím.
Na ceně moc nezáleží, ale asi by mě překvapilo, kdybyste mi doporučili gamepad za 3000Kč a také byl bych rád, kdybychom ho našli na alza.cz, protože mám od nich dárkový poukaz.
Kdyby se ozval uživatel, který dokáže do doporučení vzít v potaz i své zkušenosti z používání gamepadu, bylo by to úplně super, ale samozřejmě si vážím rady od každého :)
Předem díky za každou radu i poznámku :)

Reklama
behavioralista
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Gamepad pro PC

Příspěvekod behavioralista » 02 čer 2015 14:47

Za mě starší Logitech Rumblepad 2.Má sice káblík,ale ty dnešní rádoby ovladače mu nesahají ani po nejníže umístěný čudlík.

lethalpotato
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lethalpotato » 02 čer 2015 16:23

Nejlepší je klasický Dualshock 4 pro PS4. Na PC se dá zprovoznit pomocí programu http://ds4windows.com/ Tenhle program nabízí spostu možností nastavení citlivosti a podobných věcí. Momentálně mám k PC ovladač z X360, ale koupi DS4 plánuju.
CPU - Intel i7-4790K 4.4 GHz
GPU - Gigabyte GTX 780 Ti GHz Edition 3GB
RAM - Crucial Ballistix Tactical 2x8 GB
MOBO - Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK
PSU - Be quiet! Power Zone 850W

???
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ??? » 02 čer 2015 17:01

Vzal bych xbox 360 ovladač, mám ho už +- 4 roky a nemůžu si stěžovat. Pokud chceš nutně nabíjení přes kabel tak si k tomu pořiď charge kit, ale kdo dneska nemá nabíječku a pár tužkových baterií?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • BT gamepad
    od lucaso84 » 13 lis 2024 16:47 » v Vše ostatní (hw)
    1
    2868
    od matty Zobrazit poslední příspěvek
    13 lis 2024 19:32

Zpět na “Hry”