Antivir NOD 32 se přestal spouštět při startu Windows.

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tomáš Č.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Antivir NOD 32 se přestal spouštět při startu Windows.

Příspěvekod Tomáš Č. » 30 pro 2007 10:58

Včera se mi náhle (možná nějaký čistič ?) přestal spouštět při startu NOD32 spolu s ICQ. Zatímco ICQ jsem zaškrtnutím příslušné funkce záhy ve složce "nastavení" dal zpět do příslušného režimu, NOD32 stále nestartuje a zmizela i ikona v liště vpravo .
Když ovšem proklikneme zástupce na ploše, tak se NOD 32 normálně otevře a naběhne a ikona se hned zjeví v liště vpravo dole u hodin. Po vypnutí a restaru PC NOD opět neneběhne - až po prokliknutí. A tak je to stále dokola. Mám WindowsXP/Home/SP2. Za připadné rady dobrým lidem předem děkuji.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 30 pro 2007 11:14

zkus Noda přeinstalovat a nebo zástupce hodit do START-všechny programy-po spuštění
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 30 pro 2007 11:18

tak se zkus mrknout do správce po spuštění. najdeš ho:

START -> SPUSTIT -> napiš msconfig -> otevři záložku "po spuštění" a tam musí být "nod32kui"... a musí být u něj fajka.

Pokud to tam nemáš, musíš ho tam přidat... Jak se přidává do msconfigu položka nevím, já je přidávám přes software (advanced uninstaler pro) .... ale zkusím to zjistit. A zkoušel jsi v nodovi nastavit automatický start po náběhu PC??
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”