Pomohl by mi někdo udělat WEB ? Vyřešeno
Re: Pomohl by mi někdo udělat WEB ?
Od kolegy co ji vytvářel .. Ale jelikož odešel taky . Tak nám nedal přístupy nic . Doladit to budeme muset sami . Na domenu číslo nam nechal . Ale ten kdo mně ty domény . Skrachoval jak sem výše psala
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli všemu rozumíš a nemáš další dotazy, tak téma označ za zodpovězené, tou zelenou fajfkou.
Když budeš mít konkrétní dotazy, můžeš napsat dotaz do dalšího tématu.
Když budeš mít konkrétní dotazy, můžeš napsat dotaz do dalšího tématu.
Nechám to tady ještě otevřený . Potřebujem nějakou lepší doménu . Kde fakt opravdu budeme vše dobře sprostředkovávat .
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 10:34) ---
Jak se vubec v tom dá editovat ty servisní zakázky ? . jen na test .
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 10:34) ---
Jak se vubec v tom dá editovat ty servisní zakázky ? . jen na test .
To je ten problém co jsem psal ve svém příspěvku. Web se dá stáhnout pouze z části. Pokud využívá PHP nebo podobné technologie, databáze atp., tak ty jen tak nestáhneš. Kdyby to šlo, tak by se každý dokázal nabourávat do databází a zjišťovat hesla webů naprosto bez problému. Pokud tedy nezjistíš přístupové údaje na FTP popř. do DB, tak máš smůlu a musíš si bohužel nechat web (především DB, PHP/ASPX věci, to co jsi stáhla je pouze textová část a "složení" webu, ty vychytávky jako přihlášení a správa zakázek tam nemáš) znovu udělat.
můžete shlídnout zatím jak to vypadá . asusreklamace.wz.cz
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 16:37) ---
Ale to fakt už opravdu pak neumím pomužete mi ? S tim abych to upravovala ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 16:37) ---
Ale to fakt už opravdu pak neumím pomužete mi ? S tim abych to upravovala ?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Abys upravovala co, nějak nechápu, o čem mluvíš?
Ten text který je napsany . Nebo zařízení nového RMA jestli by to šlo nějak udělat ?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Hele, tohle je docela na dlouho, na tom webu je potřeba dodělat ty php skripty atd.
Nebylo by lepší zaplatit si za nový web?
Jestli ne, tak se nauč PHP, JavaScript, HTML a CSS a připiš, co je potřeba. Bez znalostí bys stejně nechápala většinu z toho, co ti píšeme, pokud se rozhodneš pro učení, určitě ti tu někdo pomůže, když si nebudeš vědět rady.
Samozřejmě, že tě tímto nechci nějak "odhodit", tak to vůbec neber, ale kdybychom pro tebe měli psát kód, tak by to bylo docela na dlouho a ne každý by byl oxhoten tolik času věnovat firmě, o které skoro nic neví a zadarmo. Dále tímto nechci říct, abys nám platila a já bych ti to ani za peníze neudělal, takže o tom ani nepřemýšlej.
Nebylo by lepší zaplatit si za nový web?
Jestli ne, tak se nauč PHP, JavaScript, HTML a CSS a připiš, co je potřeba. Bez znalostí bys stejně nechápala většinu z toho, co ti píšeme, pokud se rozhodneš pro učení, určitě ti tu někdo pomůže, když si nebudeš vědět rady.
Samozřejmě, že tě tímto nechci nějak "odhodit", tak to vůbec neber, ale kdybychom pro tebe měli psát kód, tak by to bylo docela na dlouho a ne každý by byl oxhoten tolik času věnovat firmě, o které skoro nic neví a zadarmo. Dále tímto nechci říct, abys nám platila a já bych ti to ani za peníze neudělal, takže o tom ani nepřemýšlej.
Už s kolegou na tom pracujem . Ale jediny problém je když chce někdo odeslat Novou zakázku nevím proč to nepřijde na ten náš nastavený email .. Přijde jen odesláno z emailu Windows . Nic víc žádný formulář ..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
SLospetr12 píše:Od kolegy co ji vytvářel .. Ale jelikož odešel taky . Tak nám nedal přístupy nic . Doladit to budeme muset sami . Na domenu číslo nam nechal . Ale ten kdo mně ty domény . Skrachoval jak sem výše psala
Dobra pohadka

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Co takhle to udělat přes JS funkci, ta by vepsala PHP skript, který by odeslal email?
Nebo rovnou udělej formulář a přes PHP to pošli
Nebo rovnou udělej formulář a přes PHP to pošli
No to jsme právě taky nějak chtěli na tom domluvit . Kolega v pondělí tu bohužel nebyl takže až dneska budem pokračovat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3019
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58
-
-
Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3179
-
od Zivan
04 říj 2024 15:55
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”