Win 10 vaše názory

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win 10 vaše názory

Příspěvekod radek16 » 29 čer 2015 13:11

Zdravím,Zajímaly by mě vaše aktuální názory na nové okna.Ze sedmičkou jsem spokojen,ale když je tu ta roční platnost tak stejně tu 10 budu muset co nevidět nahodit.
Jak si na tom stojí ? Nežere víc výkonu? Jak je na tom kompatibilita programů a her ? Jak na vás celkově působí ?
Díky
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

Reklama
Mjkayzz
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Win 10 vaše názory

Příspěvekod Mjkayzz » 29 čer 2015 13:13

hele dal sem si win 10 insider preview na muj ntb a řaknu ti že vzhled je krásný že by to žralo víc paměti to sem si nevšiml, ale s tou kompatibilitou moc nevím protože (už sem to instaloval asi 3x) pokaždý my tam vyskočil nějakej error a tady ani nikde jinde mi stím nikdo neporadil, ale určitě až vyjdou (myslím 29.července) budu upgradovat na win 10.

Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Win 10 vaše názory

Příspěvekod Michael850 » 29 čer 2015 13:41

Jakou roční platnost máš na mysli? Pokud myslíš tu rezervaci zdarma, tak ano, už si můžeš zdarma zarezervovat upgrade a pokud si ho nezarezervuješ do roku od vydání, tak si ho budeš muset platit za přibližně stejnou cenu jako dneska stojí 8.1 a možná i trochu vc. Pokud chceš, tak klidně můžeš zůstat na 7, ale je škoda tuto akci nevyužít. Víc výkonu žrát určitě nebude spíš naopak, už 8 byla lépe optimalizovaná, oproti 7 šlo to vidět hlavně při rychlejším startu. 10 by na tom s optimalizací měla být možná krapet lépe. Ty preview verze bych ani neinstaloval, jestli si pod tím představuješ nějakou práci, je to spíše jenom na zkoušku a je tam jak říká Mjkayzz hodně errorů. 10 by se měla více přizpůsobit 7, kterou si lidé hodně přáli, protože ty dlaždice u 8 většině nevyhovují, takže by to mělo být přehlednější a měla by se vrátit nabídka Start, což je jako velká novinka. Dlaždice ale přeci jen se z 8 promítnou i do 10. S kompatibilou nikdo neví, to se musí počkat na finální produkt, v těch preview verzích určitě špatná kompatibilita je, ale mám takový dojem, že u 8 byl právě problém, že třeba některé hry se na ně nechtěli nainstalovat, takže těžko říct, jestli bude tento problém i zde.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”