chybí QtWidgets.dll, nezabralo stažení a umístění

...

Moderátor: Mods_senior

hoplus1
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

chybí QtWidgets.dll, nezabralo stažení a umístění

Příspěvekod hoplus1 » 29 čer 2015 14:04

Zkouším nainstalovat jeden program a narazil jsem na problém: Chybí mi v PC Qt5Widgets.dll. Chybí také ve virtuálním PC a v dalším PC, co mám doma. Ani v jednom nepomohlo soubor stáhnout a umístit do složky System32.
Zatím VŽDY, opakuji ,,VŽDY", pokud mi chyběl .dll soubor pomohlo ho stáhnout a umístit na správné místo. Teď to ovšem nejde a jsem z toho na prášky, protože program potřebuji.

Dávám soubor na špatné místo (Windows/System32),.. nebo se dopouštím jiné chyby (to si nemyslím, protože při mých asi 50ti předchozích problémech stačilo soubor stáhnout)?
Narazil jsem na nějaké softy, co by to údajně měli opravit, ale jsou placené - já NIC platit nebudu, chci to fixnout zadarmo.

Reklama
jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Re: chybí QtWidgets.dll, nezabralo stažení a umístění

Příspěvekod jerabina » 29 čer 2015 14:15

V tomto případě by se daný chybějící .dll soubor měl vložit do kořenové složky programu tzn. složky ve kterém je spouštěcí .exe soubor.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

hoplus1
Level 2
Level 2
Stav:

Re: chybí QtWidgets.dll, nezabralo stažení a umístění

Příspěvekod hoplus1 » 29 čer 2015 14:18

Díky :) , zkusím

EDIT: Pomohlo.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”