Zdravím mám hru v unity, když jí testuju v unity vše je v pořádku. Pokuď jí však zkompiluji kamera je jako kdyby přiblížená. Hledal jsem na internetu ale našel jsem asi jen dvě odpovědi který nefungovaly.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...
Při projíždění netu se mě notebook kousnut. Obraz fungoval, ale na nic nereagoval. Ani na ctkr+alt+del. Po chvíli se restartovat, ale s chybou 0x0000185. Jak jsem si zjistil, jedná se o poškození nějakých důležitých souborů win. Ssd disk je v efi...
Poslední příspěvek
Tak to vyřešil nákup nového SSD a kompletní přeinstalace WIN. Díky za pomoc.