Čištění registrů Vyřešeno
Tak sem si dal tu práci
a uděla test čistíču registrů a zde náte něco k nakouknutí.Úsudek si udělejte sami
Všemi známej CCleaner v 2.03
Další nařadu příšel RegistryBooster
Jako třetí WinASO Registry Optimizer
No a poslední XP RegistryCleane v 2.0
No zejtra je nechám čistit postupně a uvídíme co kdo pokom najde
Ale muj názor že téma čístění registrů je nekonečné.Myslím si (to je můj názor) če genialní čisttič registru není tak jako genialní AntiVir

Všemi známej CCleaner v 2.03

Další nařadu příšel RegistryBooster

Jako třetí WinASO Registry Optimizer

No a poslední XP RegistryCleane v 2.0

No zejtra je nechám čistit postupně a uvídíme co kdo pokom najde

Ale muj názor že téma čístění registrů je nekonečné.Myslím si (to je můj názor) če genialní čisttič registru není tak jako genialní AntiVir

Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono jde o to jak zásadně ti který sám automaticky zasáhne do registrů a nakolik jeho použití vyvolá nestabilitu systtému CCleaner je vyzkoušený a odebírá doopravdy jen smetí navíc má možnost zálohy.
POkud chceč ukázat všechny chyby a přitom bezpečně odebrat jen smetí a popřípadě podle vlastního úsudku odebrat ještě něco navíc doporučuji Whise Registri Cleaner.
Pokud shrneme to co sem napsal jde o bezhlavé mazání jen proto že mi to vypsal nějaký program a najednou se divým že mi systém padá ihned po startu.
POkud chceč ukázat všechny chyby a přitom bezpečně odebrat jen smetí a popřípadě podle vlastního úsudku odebrat ještě něco navíc doporučuji Whise Registri Cleaner.
Pokud shrneme to co sem napsal jde o bezhlavé mazání jen proto že mi to vypsal nějaký program a najednou se divým že mi systém padá ihned po startu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5719
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 3001
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”