Čištění registrů

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jkmaxfli
Level 4
Level 4

Příspěvek od jkmaxfli »

Registry clean expert .4.54
Abbc3 Spoiler Show
lipes11
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od lipes11 »

Zdar!!
Nedávno jsem nainstaloval WinAso Registry Optimizer a zdá se mi z uváděných programů fakt nejlepší..no zkus :smile: L.P.
Tyrael
Level 2
Level 2

Příspěvek od Tyrael »

ja doporucuji TUne Up placeny ale zase umi vsecko!:)
Chyby budou dokud budou lidé!
besst
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od besst »

Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
gena17
Level 3
Level 3

Příspěvek od gena17 »

Tak sem si dal tu práci :lol: a uděla test čistíču registrů a zde náte něco k nakouknutí.Úsudek si udělejte sami :lol:

Všemi známej CCleaner v 2.03

Obrázek

Další nařadu příšel RegistryBooster

Obrázek

Jako třetí WinASO Registry Optimizer

Obrázek

No a poslední XP RegistryCleane v 2.0

Obrázek

No zejtra je nechám čistit postupně a uvídíme co kdo pokom najde :idea:
Ale muj názor že téma čístění registrů je nekonečné.Myslím si (to je můj názor) če genialní čisttič registru není tak jako genialní AntiVir :lol:
Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
Tyrael
Level 2
Level 2

Příspěvek od Tyrael »

a s tim ja souhlasim!:) nic neni dokonale a uz vubec ne clovek a jeho vytvory!:P
Chyby budou dokud budou lidé!
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Ono jde o to jak zásadně ti který sám automaticky zasáhne do registrů a nakolik jeho použití vyvolá nestabilitu systtému CCleaner je vyzkoušený a odebírá doopravdy jen smetí navíc má možnost zálohy.
POkud chceč ukázat všechny chyby a přitom bezpečně odebrat jen smetí a popřípadě podle vlastního úsudku odebrat ještě něco navíc doporučuji Whise Registri Cleaner.
Pokud shrneme to co sem napsal jde o bezhlavé mazání jen proto že mi to vypsal nějaký program a najednou se divým že mi systém padá ihned po startu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“