Hearthstone dotaz Vyřešeno
Hearthstone dotaz
Ahoj lidi. Nedávno jsem začal hrát heartstone a mám maylý dotaz. Když dám play tak si dole mohu vybrat zda chci hrát: CUSTOM DECKS a nebo BASIC DECKS. Co je vlastně co? Co bych měl nejvíc hrát jako začátečník? Díky všem.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hearthstone dotaz
Basic Decks jsou balíčky předpřipravené přímo od Blizzardu, jedná se o balíčky sestavené ze základních karet, které dostaneš za levelování postav.
Custom Decks jsou balíčky, které si můžeš ty sám upravit a dát si do nich co tě napadne.
Ze začátku by jsi měl hrát asi s Basic Decks dokud nebudeš mít aspoň trochu přehled a nebudeš přesně vědět co chceš + nezískáš nějaké nové karty.
Custom Decks jsou balíčky, které si můžeš ty sám upravit a dát si do nich co tě napadne.
Ze začátku by jsi měl hrát asi s Basic Decks dokud nebudeš mít aspoň trochu přehled a nebudeš přesně vědět co chceš + nezískáš nějaké nové karty.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Aha jasný no. No a jak moc je tahle hra Pay2win? Chci skusit ranked hry ale bojím se že tam už protihráči budou mít slušnou zásobu karet. Co si o tom myslíš ty?
Na nižších rancích hráči většinou nemají Legendary karty, pokud s tím začínáš tak hraj zatím normální hry a postupně až se naučís základy a co s čím funguje, potom začni s rankedem.
Jak moc je Pay2win nevím. Pokud si koupíš víc balíčků máš větší šanci na lepší karty, než kdyby si si je kupoval za goldy přímo ve hře.
Jak moc je Pay2win nevím. Pokud si koupíš víc balíčků máš větší šanci na lepší karty, než kdyby si si je kupoval za goldy přímo ve hře.
Ok díky. Mám ještě jeden dotaz. Hraju mage a když mám proti sobě mage tak on dostává dobré karty a já pořád dokola ty základní. Nevíte proč?
Tak jelikož jsi teď začal tak nejspíš hraješ s deckem ,který ti připraví přímo hra. Jak budeš více hrát a levlovat svoje postavy,tak za to dostaneš jiné karty a při otevírání balíčků dostáváš lepší karty.
Myslím že ten už ti neodpoví.
Naposledy online 25 Kvě 2015 18:15
Naposledy online 25 Kvě 2015 18:15
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Ted jsem si toho vsiml omlouvam se :) No takze pokud mam vsech 20 karet na maga tak proste lepsi karty v basic decks pri hrani maga nedostanu nez dostavam ted?
UP
Dnes jsem postoupil na rank 20. a ve všech hrách jsem potkal hráče s luxusnímy kartami. Takže to znamená že lepší karty mohu mít i v basic decks? Nevyhrál jsem na tom ranku ani jeden zápas protože soupeřovi karty jsou příliš silné.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2015 16:39) ---
BTW mluvím o rankedu s BASIC CARDS ne o Custom cards které si skládá hráč sám.
Dnes jsem postoupil na rank 20. a ve všech hrách jsem potkal hráče s luxusnímy kartami. Takže to znamená že lepší karty mohu mít i v basic decks? Nevyhrál jsem na tom ranku ani jeden zápas protože soupeřovi karty jsou příliš silné.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2015 16:39) ---
BTW mluvím o rankedu s BASIC CARDS ne o Custom cards které si skládá hráč sám.
Ne, v basic decks máš pouze decky,ze základních karet, to jsou karty, které získáváš levelováním postavy (na lv. 10 dostaneš všechny class spelly a miniony).
Posléze pak do custom decks dáváš právě ty "luxusní karty", které získáváš kupováním packů a craftěním. :)
Pomohl jsem?
Posléze pak do custom decks dáváš právě ty "luxusní karty", které získáváš kupováním packů a craftěním. :)
Pomohl jsem?

mohl bych tě ještě více zaškolit kdyby si sem postnul svuj battle tag
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2289