Zdravim.Po delší době se na vás zase obracím s jedním problémem. Na notebook jsem nainstaloval Outpost firewall (na desktopu mi běží v pohodě a jsem s ním plně spokojen). Od té doby když systém nastartoval a chtěl se připojit přes wifi k síti naskočila BSOD s chybou 0x0000007f (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000). Odinstaloval jsem tedy firewall,ale nepomohlo to. Přeinstaloval jsem ovladače k wifi a taky nic. Předpokládal jsem,že ovladače firewallu se nesnesly s ovladačema té wifi. Když ji ve stavu nouze zakážu,tak system běží stabilně. Problém je tedy určitě v ní. Po ještě několika pokusech jsem reinstaloval windows (XP) ale stále to samý. Zkoušel jsem také ponechat ovladače standartní od windows. S nimi systém běží,ale když se od sítě chci odpojit (jednou také při připojování) naskočí opět stejná BSOD.Něco jsem o tom pohledal na netu, ale moc moudrý z toho nejsem.
Máte někdo nějaký nápad co ještě vyzkoušet nebo čim by to mohlo být? Do té doby běželo všechno léta bez problémů.
problém s wifi-BSOD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli to je tato hláška: STOP 0x0000007F (UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP)
Nejčastější příčinou této chyby je problém s některým zařízením v PC - paměť(otestovat programem Memtest), síťová karta, základní deska, přetaktovaný procesor ap. Někdy bývá též příčinou antivir Norton starších verzí.
Nejčastější příčinou této chyby je problém s některým zařízením v PC - paměť(otestovat programem Memtest), síťová karta, základní deska, přetaktovaný procesor ap. Někdy bývá též příčinou antivir Norton starších verzí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nikde nepíši, že to způsobila instalace, ale jen uvádím možnosti a nevylučuji i jiné příčiny. Pokud chceš zjistit příčinu, musíš vše postupně odzkoušet. Mrkni do správce zařízení, zda tam není otazník, nebo vykřičník. Může to být i nějaký konflikt, nebo poškozený ovladač. Tady nejsou věštci, aby na každý i neúplný a nekonkrétní dotaz ihned dali tu správnou radu. Že něco vypadá není ověření, ale jen konstatování, které nic nezjistí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7529
-
od atari