Nevíte někdo, jak hrát Agar.io s kámošem ? Chci si s ním zahrát, ale nevím jak to udělat, aby byl na stejnym serveru jako já. Zkoušel jsem několik návodů přes youtube, ale nic nešlo. I rozšíření do prohlížeče.
Jen jednou se mi povedlo podle té tabulky TOP 10 hráčů najít ten stejnej server. Zkoušel jsem to znova a je to snad nemožný
Díky moc.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
nejlepe to jde asi fakt přes ten agariomods ale i podle tabulky která je na dlouho
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
zaregistruješ se pak se přihlaíš stahneš si doplněk do chromu pujdeš na stranky agar.io
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
vyberete si společný privatní server té aplikace agariomods