3445 píše:Už jsem na to přišel, dík za snahu.
Tak čím to bylo???ať to ví i jiní uživatelé.

jkmaxfli píše:já už jsem se párkrát i osobně setkal s takovou defragmentací,že například do 55% jela defr.plynule a najednou jako by se PC kouslo a trvalo to asi půl hodiny než tam naskočilo 56%,dohromady se to fragmentovalo asi 1 hodinu a to byl 4GB disk na starým pomalým notebooku.
Pic píše:Pokud se pamatuji (kdysi jsem ten program používal), záleží také na tom jak chci defragmentovat, tedy co si nastavím. Jestli tomu rozumím, tak tvrdíš, že po dokončení defragmentace, následná analýza ukázala větší fragmentaci, než před provedenou defragmentací a vše nakonec srovnala defragmentace provedená Windows programem. Což se mi, abych pravdu řekl, vůbec nezdá.
3445 píše:Pic píše:Pokud se pamatuji (kdysi jsem ten program používal), záleží také na tom jak chci defragmentovat, tedy co si nastavím. Jestli tomu rozumím, tak tvrdíš, že po dokončení defragmentace, následná analýza ukázala větší fragmentaci, než před provedenou defragmentací a vše nakonec srovnala defragmentace provedená Windows programem. Což se mi, abych pravdu řekl, vůbec nezdá.
Přesně tak fragmentace se z neznámých důvodů stále zvyšovala. Myslel jsem to tak že další defragmentace provedená programem O&O Defrag ve Windows pak vše srovnala. Nedokážu si to logicky vysvětlit, ale je to tak. Asi to bude ochranou jádra Visty, prože v xp se mi to nikdy nestalo.
jkmaxfli píše:3445 píše:Pic píše:Pokud se pamatuji (kdysi jsem ten program používal), záleží také na tom jak chci defragmentovat, tedy co si nastavím. Jestli tomu rozumím, tak tvrdíš, že po dokončení defragmentace, následná analýza ukázala větší fragmentaci, než před provedenou defragmentací a vše nakonec srovnala defragmentace provedená Windows programem. Což se mi, abych pravdu řekl, vůbec nezdá.
Přesně tak fragmentace se z neznámých důvodů stále zvyšovala. Myslel jsem to tak že další defragmentace provedená programem O&O Defrag ve Windows pak vše srovnala. Nedokážu si to logicky vysvětlit, ale je to tak. Asi to bude ochranou jádra Visty, prože v xp se mi to nikdy nestalo.
To si měl napsat hned,že máš VISTY
Zpět na “Problémy s hardwarem”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti