nejlépe asi samsung
 nejlépe asi samsung  ale jestli je i nějaký lepší proč né ^^ parametry netuším :/ moc se v tom nevyznám
 ale jestli je i nějaký lepší proč né ^^ parametry netuším :/ moc se v tom nevyznám  nějaký který by vydržel dlouho nesekal by se při wifině na fb atd ;D a mohla bych se dívat na filmy(z netu)
 nějaký který by vydržel dlouho nesekal by se při wifině na fb atd ;D a mohla bych se dívat na filmy(z netu) 

nejlépe asi samsung
 nejlépe asi samsung  ale jestli je i nějaký lepší proč né ^^ parametry netuším :/ moc se v tom nevyznám
 ale jestli je i nějaký lepší proč né ^^ parametry netuším :/ moc se v tom nevyznám  nějaký který by vydržel dlouho nesekal by se při wifině na fb atd ;D a mohla bych se dívat na filmy(z netu)
 nějaký který by vydržel dlouho nesekal by se při wifině na fb atd ;D a mohla bych se dívat na filmy(z netu) 

určitě i vědět dopředu jestli je na něho kryt(ta guma co je na spodní straně mobilu) na huwei jsem třeba nesehnala když jsem ji měla
 určitě i vědět dopředu jestli je na něho kryt(ta guma co je na spodní straně mobilu) na huwei jsem třeba nesehnala když jsem ji měla  velikost display určitě nejlépe nějaký na kterém se půjde dobře dívat na film
 velikost display určitě nejlépe nějaký na kterém se půjde dobře dívat na film  na NTB už mě neba se dívat
 na NTB už mě neba se dívat  asi 4,8-5,0? našla jsem si LTE a já si myslím že by bylo supér mít to LTE :) když to pomáhá k urychlení netu atd:)
 asi 4,8-5,0? našla jsem si LTE a já si myslím že by bylo supér mít to LTE :) když to pomáhá k urychlení netu atd:) 

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů