Uzavření 1 záložky shodí celý IE7

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

radoch
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Uzavření 1 záložky shodí celý IE7

Příspěvekod radoch » 03 led 2008 14:22

Zdravím,

mám problém s IE7, pokud mám v jednom okně otevřeno více záložek. Velmi často, i když ne pokaždé se mi stává, že když chci uzavřít pouze jednu záložku z několika otevřených, uzavře se mi celé okno IE7, což je při práci na internetu dost nepříjemné. Poradíte mi prosím někdo, co s tím? Používám XP Proffesional. Předem mockrát děkuji!

Reklama
tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 03 led 2008 14:27

IE celkově je podle mě nenic používám FireFox a je v pohodě zkus stáhnout FF a uvidíš třeba ti bude připadat lepčí :-)

radoch
nováček
Stav:

Příspěvekod radoch » 03 led 2008 14:31

Od včerejška už ho pomalu taky zkouším, ale přece jen jsem zvyklý na IE7, tak by mě aspoň zajímalo, kde je chyba. Navíc FF neumí třeba uložit stránku do webového archivu *.mht, což u IE7 je docela užitečná věc.....

tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 03 led 2008 14:44

radoch píše:Od včerejška už ho pomalu taky zkouším, ale přece jen jsem zvyklý na IE7, tak by mě aspoň zajímalo, kde je chyba. Navíc FF neumí třeba uložit stránku do webového archivu *.mht, což u IE7 je docela užitečná věc.....

ve FF je to trošku složité no ale já mám FF i IE ale 6 několik a používám jedině FF když potřebuju něco uložit tak okopčím stránku a dám jí do IE. jinak v čem je chyba to nevím :?

nafik

Příspěvekod nafik » 03 led 2008 15:47

tanatos píše:
radoch píše:Od včerejška už ho pomalu taky zkouším, ale přece jen jsem zvyklý na IE7, tak by mě aspoň zajímalo, kde je chyba. Navíc FF neumí třeba uložit stránku do webového archivu *.mht, což u IE7 je docela užitečná věc.....

ve FF je to trošku složité no ale já mám FF i IE ale 6 několik a používám jedině FF když potřebuju něco uložit tak okopčím stránku a dám jí do IE. jinak v čem je chyba to nevím :?

firefox je lehci na ovladani a stabilitu vic nez ie divil se ze nekdo jeste ie pouziva hlavne 7 kde ho mrkvosoft spehuje neustale stim novym filtrem ktery ma v sobe

radoch
nováček
Stav:

Příspěvekod radoch » 03 led 2008 17:03

Tak ten FF pořád testuju. IE7 se nechci vzdát, budu ho používat jako druhý prohlížeč pro např. ukládání webových stran ve formátu MHT nebo pro překlad textu z angličtiny, který tam mám zakomponován. Dělám si tedy EXPORT/IMPORT oblibených. Z IE do FF to jde v pohodě, ale obráceně z FF do IE se mi tam špatně zobrazuje čeština, navíc nejde zvolit co přesně chci vyexportovat, vygeneruje se mi to vždy všechno. je na to nějaký fígl?

lldreep
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod lldreep » 03 led 2008 17:12

Nebo místo Firefoxu zkus Operu - http://www.opera.com/download/ (tam problém s EXPORTem a IMPORTem záložek není)

tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 03 led 2008 20:10

nafik píše:divil se ze nekdo jeste ie pouziva hlavne 7 kde ho mrkvosoft spehuje neustale stim novym filtrem ktery ma v sobe

Je to každého věc já si taky dlouho zvykal na mozilu ale až jsem si zvykl to bylo pošušňáníčko :smile: já IE nepoužívám vůbec jen když mi nejde nějaká stránka

lldreep píše:Nebo místo Firefoxu zkus Operu - http://www.opera.com/download/

Opera je taky dobrá ale už jsem si zvykl na FF

radoch
nováček
Stav:

Příspěvekod radoch » 04 led 2008 10:49

Tak problém už se vyřešil:

Nástroje - možnosti internetu- upřesnit a tam odškrtnout "povolit rozšíření prohlížečů jiných výrobců" (vyžaduje restart) a je to.

Díky i za rady co se týče alternativních prohlížečů, ale v něčem prostě ten IE nahradit nemůžu - export/import záložek s diakritikou, webový archiv MHT, integrace překladu z cizího jazyka atd....

melior
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 04 led 2008 11:02

Jo byvaji to ty doplnky;) takovych uz sem mel :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    1
    4291
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 10:10
  • Jak stáhnout celý tento návod z webu?
    od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče