Zdravím,
mám problém s IE7, pokud mám v jednom okně otevřeno více záložek. Velmi často, i když ne pokaždé se mi stává, že když chci uzavřít pouze jednu záložku z několika otevřených, uzavře se mi celé okno IE7, což je při práci na internetu dost nepříjemné. Poradíte mi prosím někdo, co s tím? Používám XP Proffesional. Předem mockrát děkuji!
Uzavření 1 záložky shodí celý IE7
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
radoch píše:Od včerejška už ho pomalu taky zkouším, ale přece jen jsem zvyklý na IE7, tak by mě aspoň zajímalo, kde je chyba. Navíc FF neumí třeba uložit stránku do webového archivu *.mht, což u IE7 je docela užitečná věc.....
ve FF je to trošku složité no ale já mám FF i IE ale 6 několik a používám jedině FF když potřebuju něco uložit tak okopčím stránku a dám jí do IE. jinak v čem je chyba to nevím

-
- Pohlaví:
tanatos píše:radoch píše:Od včerejška už ho pomalu taky zkouším, ale přece jen jsem zvyklý na IE7, tak by mě aspoň zajímalo, kde je chyba. Navíc FF neumí třeba uložit stránku do webového archivu *.mht, což u IE7 je docela užitečná věc.....
ve FF je to trošku složité no ale já mám FF i IE ale 6 několik a používám jedině FF když potřebuju něco uložit tak okopčím stránku a dám jí do IE. jinak v čem je chyba to nevím
firefox je lehci na ovladani a stabilitu vic nez ie divil se ze nekdo jeste ie pouziva hlavne 7 kde ho mrkvosoft spehuje neustale stim novym filtrem ktery ma v sobe
Tak ten FF pořád testuju. IE7 se nechci vzdát, budu ho používat jako druhý prohlížeč pro např. ukládání webových stran ve formátu MHT nebo pro překlad textu z angličtiny, který tam mám zakomponován. Dělám si tedy EXPORT/IMPORT oblibených. Z IE do FF to jde v pohodě, ale obráceně z FF do IE se mi tam špatně zobrazuje čeština, navíc nejde zvolit co přesně chci vyexportovat, vygeneruje se mi to vždy všechno. je na to nějaký fígl?
Nebo místo Firefoxu zkus Operu - http://www.opera.com/download/ (tam problém s EXPORTem a IMPORTem záložek není)
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nafik píše:divil se ze nekdo jeste ie pouziva hlavne 7 kde ho mrkvosoft spehuje neustale stim novym filtrem ktery ma v sobe
Je to každého věc já si taky dlouho zvykal na mozilu ale až jsem si zvykl to bylo pošušňáníčko

lldreep píše:Nebo místo Firefoxu zkus Operu - http://www.opera.com/download/
Opera je taky dobrá ale už jsem si zvykl na FF
Tak problém už se vyřešil:
Nástroje - možnosti internetu- upřesnit a tam odškrtnout "povolit rozšíření prohlížečů jiných výrobců" (vyžaduje restart) a je to.
Díky i za rady co se týče alternativních prohlížečů, ale v něčem prostě ten IE nahradit nemůžu - export/import záložek s diakritikou, webový archiv MHT, integrace překladu z cizího jazyka atd....
Nástroje - možnosti internetu- upřesnit a tam odškrtnout "povolit rozšíření prohlížečů jiných výrobců" (vyžaduje restart) a je to.
Díky i za rady co se týče alternativních prohlížečů, ale v něčem prostě ten IE nahradit nemůžu - export/import záložek s diakritikou, webový archiv MHT, integrace překladu z cizího jazyka atd....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4291
-
od Ltb